Zanimljivosti

ODRASLI UNUCI SU DOŠLI KOD BAKE I DEKE: U jednom trenutku staricu su savladale emocije pa je zaplakala! (VIDEO)

Snimak je rastužio i korisnike društvenih mreža.

28.12.2023 13:40

ODRASLI UNUCI SU DOŠLI KOD BAKE I DEKE: U jednom trenutku staricu su savladale emocije pa je zaplakala! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hah_tor

U brzom tempu života kada zbog brojnih obaveza često nemamo vremena ni za sebi ni za svoje najmilije praznici su prilika da posetimo upravo one za koje nemamo vremena. Nikako ne treba zaboraviti na bake i deke koji su inače usamljeni, a osećaj odbačenosti se dodatno pojačava tokom prazničnih dana.

Zato su troje unučića jedne bake i deke rešili da ih iznenade za praznike. Snimak koji je privukao veliku pažnju na TikToku počinje slikom bake koja otvara ulazna vrata ispred kojih je ugledala svojih troje već odraslih unuka.  

Printscreen/TikTok/hah_tor

Baba je otvokujerila vrata ne znajući kakvo ih iznenađenje oče

 

-Došli ste da prespavate? To je divno! Jeste li ozbiljni? O Bože..ovo je tako ludo. Ovo je najlepši božićni poklon ikada. Znači ovo ste dugo planirali? O Božeee - zapitkivala je vremešna žena koja nije mogla da dođe sebi od šoka i sreće. U jednom trenutku su je savladale emocije pa je zaplakala dok su je unuci tešili. 

Ovaj emotivni snimak dirnuo je ljude na društvenim mrežama pa je dobio više od 6, 6 miliona sviđanja. Na kraju snimka se vidi zajednička fotografija dede i babe sa unucima u pidžami. Ova scena je oduševila ljude na tiktoku i mnogi su se složili da je ideja sjajna i da su sigurni kako su njihovi deda i baba bili presrećni tog dana i da su im unuci priredili iznenađenje koje će pamtiti zauvek.

 

 

- Najbolji deo od svega je što su unuci baš srećni što će provesti vreme sa bakom i dekom. 

- Ona će o ovome pričati svima nekoliko nedelja.

- Moja baka bi nas ljubazno zamolila da odemo.

- Bukvalno bih dala sve na svetu za jedno noćenje više kod boje bake i deke.

- Volim ovaj trend toliko. Volela bih da su moji baba i deda još uvek tu.

- Možda su pomislili da ih sve neće imati tako na okupu opet - bili su neki od komentara.

Mnoge je ova scena raznežila ali i rastužila, rekavši kako su ovakvi trenuci dragoceni a da ljudi ne znaju da ih cene dok ih ne izgube. Posebno emotivni komentar je ostavila jedna tiktokerka rekavši kako je njena baka dok je bila živa svaki put pitala da da prespava kod nje ali da ona nije i sad žali zbog toga. 

Većina se složila kako je porodica najvažnija i da ona čuva sve na okupu te da treba negovati dobre odnose sa svojim rođacima i najbližima i da to ne zahteva nikakve materijalne troškove a da babu i dedu čini ispunjenima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)