Zanimljivosti

IZBEZUMIO SE OD STRAHA KAD JE VIDEO KO GA POSMATRA: Želeo da napravi selfi dok se vozio kruzerom, ovo mu se pojavilo na prozoru! (VIDEO)

Za dobeu fotografiju smo spremni na sve, ali šta se dešava kada nam nešto pokvari zabavu?

18.12.2023 15:52

IZBEZUMIO SE OD STRAHA KAD JE VIDEO KO GA POSMATRA: Želeo da napravi selfi dok se vozio kruzerom, ovo mu se pojavilo na prozoru! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/boolerdawgie

Sa razvojem tehnologije i mobilnih telefona, niko ne propušta priliku da napravi jedan dobar selfi. Dobra kamera na telefonu, ambijent gde se nalazimo su nam veliki podsticaj da ovekovečimo neki trenutak, a u mnogim situacijama da ga podelimo sa drugima na društvenim mrežama. Selfi je u tome preuzeo vođstvo jer jednim klikom sami možemo da uslikamo sebe na nekom mestu odakle želimo da prenesemo delić atmosfere drugima. 

shutterstock.com

Vožnja kruzerom je posebno ikustvo za mnoge

 

Jedan muškarac je želeo da napravi najlepši selfi šetajući po jednom kruzeru, pošto je ugledao zgodno ogledalo-prozor u kojem se oslikavala njegova figura. Krenuo je da se približava prozoru kako bi uhvatio lepši kadar, međutim, sa druge strane prozora pojavio se lik drugog muškarca. Čovek sede kose stajao je tačno naspram njega tako da kada se ovaj približio, u njegovom liku se ocrtao lik tog gospodina koji ga je gledao hipnotisano i čudno, verovatno želeći da ga malo uplaši. Od straha, videvši tu sliku, momak je skočio i počeo da beži što se vidi na kameri koja je "istumbala" sav pogled i sliku morske pučine koja se prethodno videla.

Video je objavila stranica Memezar koja deli komične i zabavne sadržaje, opisavši situaciju veoma smešnom, a u opisu je stajalo "Zašto me on tako gleda?". Orginalan video je objavio taj muškarac koji se na TikToku potpisuje kao Booler napisavši da je bukvalno dobio srčani udar zbog cele situacije. U opisu snimka je naveo da ne treba snimati tuđe sobe na kruzeru. Snimaje sakupio 3,5 miliona sviđanja, a ljudi su se prilično nasmejali celoj situaciji.

 

 

- Zašto se brate smeješ?

- Dva koraka dalje od vode.

- Preplašio me.

- Brate što si mu virkao u sobu?

- Zašto bulji u tebe tako?

- Plačem za njegov vrisak-

- Misli da je na tren video duha- bili su neki od komentara.

Putovanja na kruzerima su kako su se mnogi tiktokeri složili vrlo izazovna jer putujete sa drugim ljudima i delite zajednički prostor. Uprkos tome što to može biti vrlo uzbudljivo može proizvesti i razne neugodne situacije poput ove.

Iako je reakcija bila spontana i očekivana nakon što je video čoveka u sobi koji se stvorio niotkuda, vrisak ovog momka je mnoge nasmejao do suza.

I dok su se neki složili kako on ima pravo da se slika i pravi uspomene, drugi su rekli da treba biti oprezan jer se dešava da drugi osete narušavanje privatnosti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)