Zanimljivosti

OVAKVO KREČENJE JOŠ NISTE VIDELI: Sve je počelo od prozora, a onda je cela soba za par sekundi bila pod farbom (VIDEO)

Jedna nesmotrenost izazvala je salve smeha.

26.08.2023 13:00

OVAKVO KREČENJE JOŠ NISTE VIDELI: Sve je počelo od prozora, a onda je cela soba za par sekundi bila pod farbom (VIDEO)
Printscreen/TikTok/maritza_amarillas

Rad u kući zahteva veliko angažovanje, a domaćice najbolje znaju kada bez ičije pomoći treba sve da stignu da urade. Neretko se dešavaju i improvizacije u nedostatku nekih pomagala i alata u kući, međutim, kačenje zavese je možda najomraženije među svima. To su pokazale dve žene dok su pokušavale da prikače zavesu na garnišni.

Budući da na vidiku nije bilo merdevina, jedna žena je odlučila da pronađe alternativu kako bi dohvatila garnišnu na koju je trebalo da okači zavesu, pa je odlučila da se potpomogne kantom sa farbom. Dok je druga žena na drugom kraju pokušavala da joj pomogne, ona je podmetnula kantu ispod sebe kako bi se popela i lakše je okačila.

Printscreen/TikTok/maritza_amarillas

Nezgoda tokom kačenja zavesa

Pošto je primakla najbližu kantu da joj priskoči u pomoć, žena se odlučno popela na nju pokušavajući da održi ravnotežu. Već u narednom trenutku kanta je pukla, a žena je propala kroz nju poprskavši farbom sve oko sebe i napravivši haos. Ona je i dalje stajala unutar kante potpuno u šoku nepomično gledajući sa drugom ženom oko sebe šta je napravila.

Snimak je prilično nasmejao mnoge, a neki su poručili ovoj ženi da zaista tog dana nije imala sreće i da je trebalo na kanti da pronađe balans, a ne da stane po sredini. Bilo je i onih koji su se šalili poručivši joj da nikada lakše farbanje zidova nije bilo nego u njenom slučaju.

- Želim da čujem originalan zvuk i kako se izvukla odande.

- Pogled razočarane bake gore na zidu...

- Morao sam dvaput da pogledam snimak ne znam odakle je došla farba.

- Klinac je u fazonu "nećete mene okriviti za ovo, bežim odavde".

- Hvala na smehu.- komentariali su korisnici mreže.

Dok su mnogi zbijali šale na račun nesrećnog slučaja drugi su tražili nastavak priče i šta se dešavalo. U drugim objavama koje je ova tiktokerka objavila, pokazala je da je nakon toga sledila mala rasprava i smeh njih dve dok su pokušavale da shvate šta se dogodilo i da poprave koliko mogu učinjeno.

Žena je izašla iz kante oprezno ali je napravila veliku štetu i posao za čišćenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)