Srbija

Beg od vrućina nalazi se na DOHVAT RUKE: Imanje LOTUS GARDEN ima sve što vam je potrebno za POTPUNO UŽIVANJE!

Ukoliko su vas vrućine dotukle, a godišnji odmor je prošao ili je još daleko, predstavljamo vam idealno mesto za opuštanje i odmor od gradske vreve!

28.07.2022 16:00

Beg od vrućina nalazi se na DOHVAT RUKE: Imanje LOTUS GARDEN ima sve što vam je potrebno za POTPUNO UŽIVANJE!
FOTO: Privatna arhiva/Katarina Martić

Leta u velikim gradovima umeju da budu izazovna. Užareni asflat i vreli beton isijavaju toplotu sa svih strana i sve što želite je da se radna nedelja završi kako biste otplovili na neko čarobno mesto koje će učiniti da zaboravite na sve svoje obaveze i zapljusnuti vas talasom svežine i vedrine. Ukoliko vam ponestaje ideja za kvalitetni predah od užurbanog gradskog leta, mi vam donosimo predlog koji će očarati sva vaša čula i naterati vas da se zaljubite na prvi pogled. Portal Srećna Republika vas otkriva čari imanja Lotus Garden.

Udaljeno samo sat vremena od Novog Sada i Beograda, ovo prelepo imanje se ušuškalo u seocetu Predvorica u blizni grada Šapca. Da li zbog blizine reke Save ili zbog šumovite uvale u kojoj se sakrilo, tek ovo imanje odiše magijom koju morate osetiti da biste znali da je stvarno. Na kapiji već vidite da Lotus Garden mami mirom i spokojom, te će vam pružiti idealno utočište od buke i obaveza, bilo da dolazite sami, u paru ili sa decom. Ljubimci su takođe dobrodošli, a ovo imanje koje se prostire na površini od 2 hektara čak nudi i pansion za male i velike pse, kako bi vaš mezimac uživao dok ste vi na odmoru.

FOTO: Privatna arhiva

Ljubimci su dobrodošli

Ipak, garantujemo vam da je odmor upravo najbolje ovo mesto, te ne morate tražiti nadaleko i naširoko. Na pravom ste mestu. Imanje je izgrađeno u starinskom i rustičnom stilu, a prirodni elementi kamena i drveta dominiraju na svakom koraku. Zelenilo prosto opija svojom bujnošću, a sklad prirode i ljudi je ovde primetan na svakom koraku.

FOTO: Privatna arhiva

Rustični stil imanju daje posebnu draž

FOTO: Privatna arhiva/Katarina Martić

Bazen na imanju je posebno čaroban u suton

Ukoliko želite da odmarate i čitate, na raspolaganju su vam ležaljke i baldahini pored bazena, koje će vam obezbediti savršeni mir i spokoj. Kristalno čista voda bezana će vas prosto mamiti da uskočite u nju i da se rashladite u toplim letnjim danima. Ukoliko ste više sportski tip, možete se okušati i u streličarstvu, pikadu, stonom tenisu ili fudbalu. Upravo zato je imanje Lotus Garden idealno za one koji dolaze sa mališanima, jer uz ovako širok izbor aktivnosti ne postoji nikakav rizik da će im biti dosadno.

Kada od svog tog plivanja i sporta ogladnite i ožednite, na raspolaganju su vam preukusna hrana i najraznovrsnija pića. Zadovoljiće čak i visoke zahteve pravih sladokusaca, a opcije uključuju standardna jela, ali i meni prilagođen vegetarijancima i veganima. Okrepite se uz odličnu kafu ili rashladite uz ukusan koktel, sve je to ovde moguće.

 

 

 

 

 

 

Znate kako kažu da nakon jela ne valja ići u vodu? To je tačno, ali to ne znači da morate da se dosađujete. Nipošto, jer vam se baš tada pruža idealna prilika da istražite sve lepote ovog imanja, kojih ima u izobilju. Časna reč, uverite se i sami. U senci vinove loze ili pod zracima sunca, po ogromnoj bašti, prostora za šetnju ima napretek. Ukoliko dolazite se mališanima, povedite ih u mini zoološki vrt, koji će ih oduševiti bez ikakve sumnje.

Tamo će upoznati ponija Lolu, pauna, različite vrste kokošaka, brojne preslatke pse i mačke, ali i najslađi par imanja, kozu i jarca i njihove jariće. Očekuje vas i jezerce sa patkicama, a jedne tople i mile oči će vas pratiti gde god krenete. Stoga, ukoliko vidite malenu Srnu, žutu kucu koja ima najlepši pogled na svetu, obavezno je pomazite i za sekundu ćete saznati šta je to bezuslovna ljubav.

Ako se umorite i odlučite da prespavate, na raspolaganju su vam 4 apartmana. Apartmani “Mir” i “Harmonija” su predviđeni za 3 osobe, dok apartmani “Zen” i “Nirvana” mogu da ugoste 4 osobe. Za sve romantične duše, tu su i velike ljuljaške u kojima možete da uživate sa svojom voljenom osobom, a toplim letnjim večerima društvo će vam praviti samo mir i svetlucave zvezde sa prostanog neba.

 

 

 

 

Po želji, na imanju možete organizovati i lične ili korporative proslave, radionice ili tim bildinge, budući da Lotus Garden ima i salu za ovakve vrste događaja. I taman kada ste pomislili da više od ovoga ne može, želimo da vam istaknemo najveći dragulj ovog mesta - ljude koji stoje iza ove magije.

Domaćice Dobrila i Katarina će vas uvek dočekati sa osmehom na licu i besprekornom gostoljubivošću. Ono što ovo mesto izdvaja od ostalih je ljubav sa kojom je vođeno. Ovaj duo mame i ćerke pokazuje da žene zaista mogu sve, a rezultat njihovog vrednog rada i svakodnevnog truda je upravo imanje Lotus Garden. Zajedno sa timom kuvara i ljubaznog osoblja koji čine da vam sve bude na raspolaganju, ove dve damu će dati sve od sebe da sa imanja odete sa osmehom na licu i da već sledećeg vikenda poželite da se vratite.  

FOTO: Privatna arhiva

Spektakularan pogled na bazen

Stoga, ako ste se ikada zapitali da li postiji raj na zemlji, odgovor je DA! Nalazi se u selu Predvorica, u sklopu imanja Lotus Garden. Ceo kompleks će vas oduševiti svojom gostoljubivošću i toplinom, a priroda i sve što ovo imanje nudi će vas načisto razmaziti. Šta čekate, na vama je samo da se spakujete, startujete automobil i dovezete se do kapije. Pokucajte i uronite u iskustvo čistog hedonizma. Ubrzo ćete shvatiti da su u ovom raju svi dobrodošli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)