Oko sveta

PROBUDILA SE U VOZU I UGLEDALA NEPOZNATOG MUŠKARCA PORED SEBE: Prestravila sam se, ali njegov gest me oduševio!

Ne nose svi heroji plašt!

02.08.2024 16:55

PROBUDILA SE U VOZU I UGLEDALA NEPOZNATOG MUŠKARCA PORED SEBE: Prestravila sam se, ali njegov gest me oduševio!
Shutterstock

Putovanje javnim prevozom, posebno noću, često može biti nesigurno, posebno za žene. Međutim, jedno iskustvo u vozu, koje je podelila Sabrina Aljući, pokazalo je da ima i drugačijih primera. Njena priča objavljena na mreži X brzo je postala viralna, a mnogi su ostali prijatno iznenađeni postupkom nepoznatog muškarca.

- Tokom četvorosatnog putovanja nazad do Londona, čvrsto sam zaspala. Sedela sam sama za stolom, sa torbom i mobilnim telefonom na stolu, a slušalicama u ušima. Probudila sam se kada smo došli blizu stanice na kojoj silazim i primetila sam tek tada grupu veoma pijanih mladića sa druge strane voza. Tada sam videla i čoveka koji je odlučio da sedne naspram mene. Prvo sam se uplašila i pomislio na najgore - započela je ona svoju priču.

Sabrina je u strahu krenula da ustaje kako bi izašla iz voza. Nepoznati muškarac ju je tada potapšao po ramenu i otkrio svoje prave namere. 

- Rekao mi je, "Nisam hteo da te uplašim, samo nisam želeo da spavaš bez nadzora". Sedeo je tamo sve vreme, kako bi se uverio da mogu bezbedno da spavam, zbog onih pijanih momaka - objasnila je ona, a o tome je pisao i Mirror.

X-sabrinaaloueche

Objava na mreži X

Sabrina je svojom pričom podsetila na važnost ljudske dobrote i pažnje, čak i u svakodnevnim situacijama poput vožnje vozom. Ovaj nepoznati čovek postao je simbol sigurnosti i zaštite, pokazujući da i mali gestovi mogu imati veliki uticaj.

Njena objava izazvala je talas oduševljenja na društvenim mrežama. 

- Dirljiva priča. On je čovek kojeg svi želimo u ovakvim trenucima. 

- Svi muškarci treba da budu kao on.

- Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ko god da je.

- Taj mora da ima ćerke ili sestre, zna kako je kada si ranjiva žena u današnjem svetu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)