Ostali ljubimci

SCENA KOJA ĆE VAS SLOMITI: Piton je uhvatio lane i niko nije smeo ni da priđe - SAMO ON! Ovo morate videti (VIDEO)

Životinja je kasnije dobila ljubav kakvu zaslužuje.

15.08.2024 23:45

SCENA KOJA ĆE VAS SLOMITI: Piton je uhvatio lane i niko nije smeo ni da priđe - SAMO ON! Ovo morate videti (VIDEO)
tiktok/wild.love25

Jedan čovek je ostao zapanjen prolazeći kolima, kada je na ulici zatekao lane opkoljeno pitonom i srušeno na zemlju. Iako je životinja pokušavala da se otrgne iz "kandži" ove opasne zmije to je bilo bezuspešno. U jednom trenutku ga je ona tako obgrlila da lane nije moglo da mrdne, međutim brzo reakcijom ovih prolaznika životinja je spasena sigurne smrti.

Jedan od putnika automobila je izašao napolje i uzeo je veću granu kojom je pokušao da otera upornu zmiju. Što je na kraju i uspeo. Lane je bilo spašeno a čovek je životinju uzeo kod kuće kako bi je zbrinuo. Beba lane je u početku nakon svega bila preplašena i nije želela da priđe bilo kome a kasnije se onda opustila.

Vreme je provodila sa ukućanima uključujući i malu bebu i psa ljubimca pored kojih se osećala sigurno. Životinji je pružena sva ljubav, što se vidi kasnije u snimcima dok se svi igraju sa njom i dok ona uživa u novom okruženju, a kako vreme odmiče ona je prilagodljivija i opuštenija.

Mnogi su priznali kako ih je prva scena rasplakala zahvalivši autoru snimka na humanom činu i dobroti koju je pokazao. 

- Ja plačem. Ovo je toliko slatko. Bambi je zahvalan što ste ga spasili.

- Hvala što ste spasili to lane. Zahvalni smo vam na dobroti.

- Najlepši klip koji sam ikada videla.

- Životinje su bolje od nas.

- E pa ovo su ljubav i poštovanje - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili da je reakcija bila blagovremena i da je čovek odreagovao na pravi način. Drugi su se složili kako je životinja ovim primerom pokazala da je zahvalnija od čoveka. Mnogi su se složili da je ovakvih, dobrih ljudi poput ovog čoveka potrebno više na svetu i da nema ništa lepše od dobrote i ljubaznosti koja je besplatna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)