Ostali ljubimci

NEŠTO JE PROLETELO IZA DOSTAVLJAČA PICE I UPALO U KUĆU: Vrata su se zalupila, a usledili su vrisci! (VIDEO)

Niko nije očekivao da će se ovo dogoditi.

11.07.2024 14:20

NEŠTO JE PROLETELO IZA DOSTAVLJAČA PICE I UPALO U KUĆU: Vrata su se zalupila, a usledili su vrisci! (VIDEO)
instagram-memelif3_

U jednom mirnom naselju, obična dostava pice pretvorila se u pravu senzaciju. Dostavljač pice je stigao na adresu, a kada je žena otvorila vrata da preuzme narudžbinu, dogodilo se nešto potpuno neočekivano. Name, veverica je sve vreme stajala u uglu hodnika odmah preko puta ulaznih vrata. Kada ih je žena najzad otvorila, veverica je iznenada iskočila iznad leđa dostavljača i uletela pravo u kuću.

Žena je vrisnula od iznenađenja i brzo zalupila vrata, ostavljajući dostavljača zbunjenog sa kutijom pice u ruci. Dok je stajao na pragu, unutra se odvijala prava drama - čulo se lupanje, trčanje i još nekoliko vrisaka. Dostavljač pice, sada neočekivani junak jedne od najsmešnijih scena na internetu, zbunjen neočekivanim ženinim gestom i slušajući vrisak i dreku unutar kuće, imao je najrazličitije rekacije koje su nasmejale sve koji su pogledali snimak.

 

 

Kućni video snimak ove neobične situacije ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, noseći naslov "Veverica je nedeljama odmeravala ovu kuću, vrebajući pravi trenutak." Objava je izazvala lavinu smeha i veliki broj komentara, dok je usledilo i 168.000 sviđanja.

- Legenda kaže da taj dostavljač i dalje čeka pred vratima te kuće.

- Ta veverica je imala neraščišćena posla sa tom ženom.

- Ko zna šta su uradili sirotoj veverici.

- Ta veverica je baš tu picu vrebala danima!

- Ali žena koja vrišti: "Veverica je opet u kući", izgleda kao da ona često ovako upada s plafona direktno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)