Ostali ljubimci

ZA NJIH KAŽU DA SU NAJKRVOLOČNIJA RASA PASA, ALI OVAJ VIDEO MENJA SVE: Dva pitbula i kolibri su prizor koji topi srca

Dva naočigled strašna psa, pokazuju svoju nežnu stranu.

05.08.2024 13:03

ZA NJIH KAŽU DA SU NAJKRVOLOČNIJA RASA PASA, ALI OVAJ VIDEO MENJA SVE: Dva pitbula i kolibri su prizor koji topi srca
Printscreen/TikTok/rosiluhg7bm

Nik i Boston su dva simpatična pitbula koji žive na ranču u Brazilu sa svojim vlasnicama, sestrama Melrosi i Edilene. Iako za njihovu rasu kažu da je među najkrvoločnijima, ova dvojica pasa su izuzetno druželjubivi i uživaju u igri ne samo jedno s drugim, već i sa još dva porodična psa.

Upravo iz tog razloga, ovaj video je osvojio društvene mreže i srca ljudi širom sveta.

Nedavno su Nik i Boston stekli neočekivanog prijatelja – kolibrija. Dok su se jednom prilikom igrali napolju, iz okolne šume doletela je ptica kolibri i pristao na ranč. Ono što se potom dogodilo bilo je gotovo magično. Psi su se brzo sprijateljili s pticom, koja je, uprkos tome što je ubrzo odletela, nastavila da se vraća.

Prema rečima Edilene, kolibri je u početku izbegavao ljude, ali se rado približavao Nik i Bostonu kad su bili sami. Ptičica je čak počela da redovno posećuje svoje pseće prijatelje i očigledno je da uživa da provodi vreme sa njima.

- Kolibri sleti na njih dok spavaju, otkriva Edilene.

Ovo neverovatno prijateljstvo između pasa i ptice se razvilo do te mere da je kolibri počeo da gradi novo gnezdo bliže kući pasa, kako bi mogao da se druži sa njima dok je u blizini svojih mladih, prenosi Beograd.in. Edilene veruje da je ovo nesvakidašnje prijateljstvo "Božje savršeno delo," jer pokazuje neobičnu povezanost i poverenje koje su Nik i Boston stekli sa svojim malim, krilatim prijateljem.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)