Lifestyle

PODIGAO JE TEPIH TOKOM RENOVIRANJA: Na ono što se krilo ispod niko nikad ne bi pomislio (VIDEO)

Mnogi tvrde da je dobio na lutriji!

02.08.2024 14:10

PODIGAO JE TEPIH TOKOM RENOVIRANJA: Na ono što se krilo ispod niko nikad ne bi pomislio (VIDEO)
tiktok/ brooks_renovation

Renoviranje doma je odličan način da uštedite novac. Ali, ovaj par je na kraju uštedeo mnogo više nego što su očekivali nakon što je pronašao retko otkriće ispod svojih podnih dasaka.

Džoš i Emili Bruks renovirali su svoje imanje u Voltamstouu u Londonu kada su "pronašli zlato". Ispod starog tepiha bio je dijamantski parket u "savršenom stanju". Par je pozvao stručnjaka za podove, koji su bili podjednako uzbuđeni zbog otkrića. Izmerili su pod, koji prolazi kroz hodnik i dnevni boravak, i procenili njegovu vrednost na između 20.000 i 25.000 funti.

Džoš i Emili su bili oduševljeni vestima i objavili su to u neverovatnom otkriću na TikTok-u, zbog čega je postalo viralno na mreži. Džoš, koji radi kao video snimatelj, rekao je:

- Kada smo posetili kuću, videli smo mali ugao, ali kada smo saznali da je to dijamantski parket u savršenom stanju, bili smo oduševljeni. Došao nam je stručnjak za podove da ga pogleda i rekao je da je to jedan od najboljih hrastova koje je video i da je u odličnom stanju.

@brooks_renovation

This was the moment we first saw the flooring 🤩

♬ original sound - Josh

Umesto da skinu parket kako su planirali, par je odlučio da ga zadrži. Preko su stavili lak za podove kako bi vratili sjaj.

- S obzirom na prostor koji pokriva, vrednost je otprilike možda 20.000 - 25.000 funti. Zadržaćemo ga i fino izbrusiti, a zatim ga završiti lakom - dodao je Džoš.

TikTok video je prikupio više od 225.000 lajkova, a ljudi su komentarisali. 

- Dobio si na lutriji!

- Ovo je kao dijamantski parket!

- Počećemo da se zahvaljujemo prethodnim generacijama što su držale tako lepe drvene podove pod takvim tepihom.

- To je neverovatno! - pisali su.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)