OTERAJTE LOŠE VIBRACIJE

MAČKE ĆE VAM DATI ZNAK: Ovako ćete prepoznati da li ima negativne energije u vašem domu!

Stil života, stalna trka i jurnjava često nas zaslepe, pa ne vidimo neke veoma bitne stvari.

30.11.2021 16:13

MAČKE ĆE VAM DATI ZNAK: Ovako ćete prepoznati da li ima negativne energije u vašem domu!
pexels.com

Svakodnevne obaveze često čoveka "nateraju" da ne vidi ono što mu je pred očima. Jedna od stvari koju ne možete da previdite je i negativna energija, ali na sreću, ima onih koji mogu da vas "alarmiraju".

Ako imate mačku, znajte da će ona osetiti prisustvo negativne energije i to vam jasno pokazati. Mačke imaju svoje navike, ponekad neobične rituale koje vredi posmatrati. Ne samo da će vas zabaviti nego ćete shvatiti da koje god mesto da izabere, što god da radi, to čini s određenom, ponekad samo njoj poznatom svrhom.

pexels.com

Mačka sa zelenim očima

U zamenu za ljubav, sklonište i hranu, mačke vole svoje ljude i štite ih od negativne energije, bolesti i usamljenosti.

Znakovi da je mačka otkrila prisustvo negativne energije ili loših osoba u vašem domu:

1. Kada mačka prepozna i oseti prisustvo loše energije, njoj je potrebno vreme da odredi prisustvo pretnje. Ona može namerno zaobići određeno mesto u kući ili, naprotiv, obratiti previše pažnje na njega.

pexels.com

Devojka drži mačku na ramenu

2. Mačka se može i neočekivano naljutiti na svog vlasnika, ako je sam uneo negativnu energiju u dom. Obavezno se istuširajte i skinite odeću u kojoj ste došli, a proverite i da li ste poneli pozajmljenu stvar ili poklon od osobe koja prema vama nema dobre namere.

3. Ako je mačka odustala od uobičajene hrane ili igre, razmislite imate li u kući gosta koji joj se ne sviđa ili neke nove predmete, jer je moguće da ste ih dobili od ljudi koji vam ne žele dobro.

pexels.com

Mačka i sijalice

4. Ponekad mačka samo izađe iz kuće. U nekim slučajevima ona tako iznese negativnu energiju sa sobom, ili se jednostavno ne može nositi s onim što se nalazi u kući. Ako je mačka sama napustila kuću, napravite temeljno energetsko čišćenje kuće. Vredi obratiti pažnju na to kada i kako je mačka ušla u porodicu, piše sensa.story.hr. Događa se da mačka dođe i ako je vaš dom zatvoren za spoljni svet. Ako ukućani komuniciraju s ljudima, ali ne otvaraju srce i dušu prema drugima, i baš tada se u kući pojavljuje dobrodušna, društvena mačka, koja stalno zahteva pažnju.

pexels.com

Mačka sa znakom

5. Vrlo često žene koje su doživele teške ljubavne lomove najradije uzimaju mačku za ljubimca. To je zbog činjenice da mačke definitivno osećaju žensku energiju, one svojom ljubavlju obogaćuju one kojima je to potrebno, ali mogu i ugristi ako vlasnica često razmišlja o bolnoj prošlosti.

Da li ste i vi primetili da vaša mačka ume da detektuje prisustvo negativne energije? Pišite nam u komentarima!

 

Komentari. (0)