Mace

AKO MAČKA KINE U VAŠEM PRAVCU, STIŽU DOLARI: Ovo niste znali o mačkama, a mnogo će vam POMOĆI!

Za crne mačke se često veruje da donose nesreću, međutim čini se da ove životinje ipak oko sebe imaju pozitivnu auru.

25.10.2021 20:38

AKO MAČKA KINE U VAŠEM PRAVCU, STIŽU DOLARI: Ovo niste znali o mačkama, a mnogo će vam POMOĆI!
Pixabay.com

Za mačke se vezuju mnoga verovanja. Mogu biti pozitivna, mogu biti negativna, ali je svima zajedničko da ove životinje vide kao veoma spiritualne i da se na osnovu njihovom ponašanja može svašta zaključiti, ali šta znači kada vam mačka dođe na prag i neće da ode? Ili kada kine u vašem prisustvu?

Mačka dolazi ispred domova sa pozitivnom energijom

 

 

U koliko se mačka nenadano pojavi na vašim vratima i ne želi da ode od vas, znači da vaš dom smatra pozitivnim. Prihvatite je u kuću, nahranite je i pružite joj pravu toplinu doma, a ona će vam se odužiti pozitivnim vestima koje donosi. Naime, njen dolazak može naznačiti da će u kuću stići bogatstvo, bilo materijalne prirode, bilo emotivne, poput dolaska novog deteta, šta god da vam mačka donosi, to neće biti negativno, pa je nemojte terati, već joj pokažite zahvalnost na lepim vestima koje vas očekuju.

Ako mačka kine u vašem pravcu, stižu dolari

 

 

Ako imate mačku i ona kine u vašem pravcu, znači da ćete uskoro dobiti nenadani novac. Tada se veruje da je dobro da uplatite tiket, jer je sreća na vašoj strani, ali i bez kladionice ćete sigurno dobiti novac. 

Italijani veruju i da ako mlada čuje mačku kako kija, njen brak će biti dugačak i skladan, te da je u životu sa suprugom čeka velika sreća.

Stižu gosti

 

 

Možda volite nenajavljene goste, a možda vam to uvek stvara nervozu, ali ako vidite mačku kako liže svoje krzno u vašem dvorištu, ovu neprijatnost više nikada nećete doživeti.

Naime, kada mačka liže krzno to je siguran znak da će vam uskoro doći gosti, te ako to vidite trknite u prodavnicu po kafu, neki sok i možda kolače, požurite da sredite kuću i uživajte u tome što ćete se pokazati u najboljem mogućem svetlu pred prijateljima i porodicom.

Komentari (0)