Mace

DLAKE KUĆNIH LJUBIMACA VIŠE NISU NOĆNA MORA: Evo trika kako brzo i lako da ih očistite!

Ako imate psa ili mačku, onda imate i problem koji se zove skupljanje dlaka. I sigurno ste mnogo puta pomislili kako vam je preko glave da skupljate dlake, ali Srećna vam donosi rešenje za ovaj problem.

04.11.2021 13:35

DLAKE KUĆNIH LJUBIMACA VIŠE NISU NOĆNA MORA: Evo trika kako brzo i lako da ih očistite!
Pixabay.com

Svako ko ima kućnog ljubimca, psa ili mačku, zna koliko je teško čistiti dlake i da se gotovo na dnevnom nivou mora uključivati usisivač kako ne bismo “plivali” u dlakama.

Međutim, postoji rešenje koje lako, brzo i jednostavno uklanja dlake. Članica na popularnoj Fejsbuk grupi "Mrs Hinch Cleaning Tips" otkrila je svoj genijalni trik za čišćenje dlaka ljubimaca sa tepiha, a ova caka može da posluži i na kauču, krevetu, čak i kaputu i sličnim, malo grubljim komadima garderobe.

Naime, ova žena je otkrila kako kamen za skidanje viška kože sa peta zapravo ima još jednu sjajnu primenu - odlično prikuplja dlake i skoncetriše ih na jedno mesto, kada je daleko lakše ukloniti ih.

- Prijatelji životinja, ovo može da vam promeni život – jednostavno je prokomentarisala ova vlasnica psa uz fotografije koje ilustruju postupak, prenosi Blic žena.

Njena objava je prikupila više od 115.000 lajkova, ali i preko 70.000 komentara u ovoj grupi, a neki od članova takođe su dali svoje "metode" za čišćenje dlaka, pa su otkrili da koriste gumene rukavice za čišćenje sa reljefnim delom, te četku za obuću sa sitnim i grubim dlačicama.

Ako vi imate vaše načine za rešavanje ovog problema, podelite sa nama u komentaru.

 

Komentari (0)