Mace

MACE NEVALJALICE: Ove mačke su nasmejale ceo svet svojim tehnikama uređenja doma

Mačke su poznate po svojoj gipkosti kao i po tome što mogu svuda da se zavuku i popnu. Vrlo često je to presmešno kada nađete svoju ljubimicu kako mirno sedi na lusteru ili pretura po najvišoj polici špajza. Međutim, mace koje ćemo vam mi pokazati su otišle korak dalje i postale pravi mali dizajneri enterijera.

09.11.2021 10:30

MACE NEVALJALICE: Ove mačke su nasmejale ceo svet svojim tehnikama uređenja doma
unsplash.com

Male mačije šapice su idealne za uređivanje garderobera i zamenu letnjih za zimske stvari. Posebno ako se to radi u dobrom društvu i u tandemu. Pogledajte ove dve slatke mace kopačice koje su se uvukle u fioku sa čarapama svojih vlasnika i na brzinu im preuredile garderober. Nema šta, dva para šapa svakako rade efikasnije od jednog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BKTVNews (@bktvnews)

Mačke su jako korisne i prilikom preuređenja dnevne sobe ili kupatila, ako se selite jako brzo će vam pomoći da sve stvari popakujete u kutije. Pogledajte samo ove vrednice kako brzinom svetlosti sklanjaju stvari sa stolova i polica, nekad se čak i pripomognu repom kako bi bile maksimalno efikasne i od što veće koristi svojim vlasnicima.

I naravno, nismo mogli da izostavimo mace i njima omiljene novogodišnje jelke. Polako dolazi doba lampica, kugli, kićanki, šljokica, ukrasa i svega što ide uz praznično doba i upravo to je ono što mačke zaista inspiriše. Mace tada postižu svoj puni kreativni potencijal i pretvaraju se u vrhunske dekoratere. Doduše, imaju neke ne baš uobičajene metode, ali ipak svi pravi umetnici su ekscentrični, zar ne?

Uspravna jelka je samo tako trend prošle sezone, niste čuli? Sada su u modi položene jelke, i to posred dnevne sobe, da dođu do izražaja. Pa, kako ne znate za čuveno modno pravilo “manje je više”? Evo, vaša maca dekoraterka će se postarati na nemate previše ukrasa na jelci i spasiti vašu jelku od čistog kiča i neukusa. I naravno, najlepši ukras svake jelke je mačka, čiju ćete glavicu, šapu ili repić videti kako izviruje između grana. One su umetnička dela sama po sebi, zar ne?

Podelite sa nama u komentarima dogodovštine vaših maca i priče kako su one preuredile vaš dom.

Komentari (0)