Mace

VRELI VATROGASCI SU SE PONOVO SKINULI: Ovoga puta nose mačiće za udomljavanje, ali žene bi pre udomile njih! (VIDEO)

Novi kalendar je opet u prodaji!

24.07.2024 21:25

VRELI VATROGASCI SU SE PONOVO SKINULI: Ovoga puta nose mačiće za udomljavanje, ali žene bi pre udomile njih! (VIDEO)
instagram-pals4alllife

Vatrogasci Australije su odavno stekli veliku popularnost, budući da su retko zgodni i lepi muškarci. Izgleda da je prava stvar bilo uraditi kalnendar sa njima, koji se svake godine tradicionalno ponavlja. Ovakve kalendare prave od 1993. godine, a ove godine slave više od 30.

Vatrogasci pomažu raznim organizacijama, od onih koje brinu o bolesnoj decu do udruženja za zaštitu životinja. Kalendare naručuju ljudi iz celog sveta, a već godinama unazad oni poziraju goli do struka. Kako su pre nekoliko godina pozirali uz pse, koje je trebalo udomiti, ove godine su na red došle mačke.

Dame iz celog sveta su jedva dočekale popularni kalendar, a vatrogasci izvajanih tela su držali po mače kako bi podstakli ljude da ove životinje udome. Žene širom sveta već godinama imaju svog miljenika među ovim zgodnim i neustrašivim momcima, a glavni komentari koji su se provukli uz opis su nasmejali mnoge. Naime svaka druga dama je šaljivo pitala ukoliko pristane da udomi mače, da li uz njega ide i vatrogasac koji ga drži.

 

 

- Godišnji kalendar vatrogasaca Australije. Ove godine oni su imali posebno društvo. Ovaj kalendar je jedan od najpoznatijih u svetu, već je doprineo da 3 miliona dolara ode u dobrotvorne svrhe. Udomi mačku i spasi život! Zapratite i podelite - piše u opisu kalendara.

Instagram je u trenu izgoreo, a reakcije su se nizale.

- Da li se samo meni čini, ili su momci koji drže mačke atraktivniji od onih koje nose pse?!

- Da li je dečko koji drži mače uključen u udomljavanje? Mislim i on je prljav, ostavlja stvari za sobom, potrebna mu je nega, samo pitam?!

- Ako se dobro organizujem mislim da ću uspeti da udomim čak 6 mačića!

- Želim ih sve!

- Ja bih samo udomila vatrogasca ako može?

- Znam da imam opsesivno kompulzivni poremećaj u vezi sa mačkama, kada vidim samo njih pored ovakvih frajera!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)