Telo

VRELO DA VRELIJE NE MOŽE: Australijski vatrogasci se skinuli za novi kalendar, a zbog poza u kom su pozirali dame su poludele! (FOTO/VIDEO)

Pogledajte kako izgleda kada grupa momaka atraktivnog izgleda pozira za čak 6 verzija kalendara.

24.10.2022 22:01

VRELO DA VRELIJE NE MOŽE: Australijski vatrogasci se skinuli za novi kalendar, a zbog poza u kom su pozirali dame su poludele! (FOTO/VIDEO)
YouTube/printscreen/ FirefighterscalendarAustralia

Žene širom sveta tradicionalno željno iščekuju novi kalendar australijskih seksi vatrogasaca, a dočekale su ga jer se nedavno pojavio u prodaji. Atraktivni momci ovog puta su napravili čak 6 varijanti kalendara, - klasičnih, samo u farmerkama, poluobnaženih i sa raznim životinjama, pre svega sa macama i kucama. Sav prihod od prodaje kalendara, kao i svake godine, ide u humanitarne svrhe. Seksi vatrogasci ovim putem pomažu raznim organizacijama, od onih koje brinu o bolesnoj deci, do udruženja za zaštitu životinja.

Kalendari koštaju 14,77 evra, a oni koji kupe tri komada odjednom dobijaju popust od 10 odsto. Takođe se isporučuju i u skoro sve delove sveta.

Ove godine je bio jubilej objavljivanja kalendara, budući da tradicija fotografisanja vatrogasaca funkcioniše već 30 godina. Vatrogasci počinju da snimaju marta svake godine, a okupljaju se sa teritorije cele Australije. Tako na snimanje dolaze iz urbanih delova zemlje, sa sela, iz oružanih i vazduhoplovnih snaga i korporativnih vatrogasnih službi.


Ako svakog dana želite da ugledate dobrog frajera uz prvu jutarnju kafu, onda slobodno možete da naručite kalendar "vrućih" fotki austalijskih vatrogasaca. Ne moraju samo kamiondžije da imaju zidove koje krase zgodne i gole žene, sada zabeležite bitne datume na nekom od slatkih australijskih vatrogasaca sa kalendara. 

Primetno je da su modeli zaista vatrogasci, a ne profesionalni glumci ili modeli, međutim svaki od njih je veoma prijatne spoljašnosti i ima gotovo isklesano telo i trbušnjake. U pauzama snimanja vidimo kako oni ne gube vreme i vežbaju koristeći tegove. Izgleda da ipak nisu svi mišiči od rada na terenu, ima mnogo i vežbanja u teretani. 

Komentari na kalendar nisu izostali.

- Ako mogu muškarci da imaju postere zgodnih žene, zaslužile smo i mi seksi vatrogasce -

- Volela bih da sam ja pas sa kojim se ovi vatrogasci igraju -

- Srce mi se istopilo kad sam videla ove momke, ali i malene pse -

- Mene je kupio plavooki momak sa haskijem -

- Mogu li da naručim ceo paket ovih kalendara, za sve prijateljice? Po koliko najviše prodajete? -

- Slatki psi i još slađi momci, kalendar ne može da omane! -

- Mogu li sledeće godine da volontiram kako bih pomogla fotografisanju?! -

- Da li uz udomljavanje psa ide i vatrogasac koji je sa njim na fotografiji? - glasili su samo neki od komentara oduševljenih žena. 


BONUS VIDEO:

Komentari (0)