Kuce

UŠLA JE SA PSOM U BUS I SVI SU ZANEMELI: Ono što je životinja potom uradila šokiralo je putnike! (VIDEO)

Ovakvog ljubimca do sada niste imali prilike da vidite.

09.12.2023 10:00

UŠLA JE SA PSOM U BUS I SVI SU ZANEMELI: Ono što je životinja potom uradila šokiralo je putnike! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sunny_emilio

Danas mnogi ne mogu da zamisle život bez kućnog ljubimca, niti mogu da objasne kako su funkcionisali pre njegovog dolaska u njihov dom. Ljubimci su mnogima ispunili život, pa ih neretko doživljavaju čak i kao decu i tako ih tretiraju svuda, pa i na javnim mestima. Verovatno vam se dogodilo da čujete kako se neko psu obraća kao malom detetu ili ga u naručju drži u ćebencetu poput bebe, a neretko se dešava da ove životinje vidimo i u kolicima za bebe.

Shutterstock

Mnogi doživljavaju psa kao dete, pa isti takav tretman zauzimaju prema svom ljubimcu

 

Pošto je takvih primera na svakom koraku, to je postala uobičajena praksa i nešto na šta mnogi baš i ne obraćaju pažnju. Međutim, druge situacije u kojima kućni ljubimci imaju glavnu ulogu i te kako mogu da izmame radoznale poglede, ali i poneki osmeh. Jedna devojka je ušla u bus sa psom koji je bio u dečjim kolicima, ali on nije izazavao pažnju toliko zbog te situacije koliko zbog onoga što je uradio. Snimak se proširio na TikToku, prikazavši psa u pomalo čudnoj i nikada viđenoj situaciji.

Dok ga je neko izazivao nekim zvucima u pozadini, mali francuski buldog je počeo da ispušta neke zvukove  kao da razgovara sa ljudima. Putnici koji su se zatekli u busu počeli su da se okreću i smeju zbog ove situacije, a pas je nastavio to da radi kao da nema nikoga u prevozu. Zbog onoga što se dogodilo vlasnici je bilo neugodno, a u opisu snimka je napisala: "Moj pas je pričao u busu". Dodala je da je to najverovatnije poslednji put da ga vodi sa sobom.

Neuobičajena situacija iz snimka sakupila je 4,7 miliona sviđanja na TikToku, a ljudi su i komentarisali "govor" ovog buldoga i izrazili iznenađenje zbog kolica koje je vlasnica kupila za ljubimca.

 

 

- Kupovina kolica za psa je ludost.

- Zašto je tako slatko kada to čini pas, ali kada plače beba nije?

- On kaže: "Zar svi danas rade?!"

- On je tako ljubazan, pozdravlja sve.

- Zašto se niko ne smeje?

- Mislim da ste ulepšali dan toj dami koja sedi malo niže od vas - bili su neki od komentara.

Mnogi su se šalili kako je pas ekstrovert po prirodi i da voli da privlači pažnju, dok su neki komentarisali kako ljubimac uopšte nije socijalizovan. Ova situacija je mnogima bila simpatična, te su priznali kako bi voleli da su u tom busu gde i simpatičan pas, te da bi prekratili vreme do posla na zabavan način.

Ipak, najviše od svih pažnju je privukla vremešna starica svojim osmehom, prateći šta radi ovaj buldog. Mnogi su to okarakterisali kao pozitivnu reakciju, rekavši kako je životinja svima ulepšala dan i učinila ga zabavnijim.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)