Kuce

Pročitala je poruku koja je bila zakačena iznad psa na ulici i zanemela! A onda je samo pružila ruku i počela da miluje životinju (FOTO)

Priča koja dira pravo u srce i pokazuje kakvu ljubav samo ljubimci mogu da nam pruže.

21.10.2022 13:10

Pročitala je poruku koja je bila zakačena iznad psa na ulici i zanemela! A onda je samo pružila ruku i počela da miluje životinju (FOTO)
Foto: Facebook/ Becky Albon

Beki Alben iz engleskog gradića Brajtona na južnoj obali Velike Britanije nije ni slutila da će joj jedan pas ulepšati dan.

Šetajući živopisnim ulicama Brajtona Beki je naletela na neodoljivog labradora boje čokolade koji je mirno ležao na pločniku na jastučetu ispred svog doma.

Kad je prišla da pogleda nežnog psića primetila je poruku koja je bila zakačena na delu betonske ograde iznad glave životinje. Beki je uzela da pročita poruku i umalo nije zaplakala.

Naime, vlasnici psa, koji je ležao na suncu zavaljen u svoje jastuče, došli su na veoma neobičnu i originalnu ideju kako da ulepšaju dan svom ljubimcu, ali i slučajnim prolaznicima.

- Besplatno milovanje. Stara sam i imam artritis, ali još imam mnogo ljubavi da dam - pisalo je na poruci koja je bila zakačena iznad glave psa. Beki je okrenula drugu stranu papira gde ju je dočekala još jedna poruka.

- Zovem se Koni. Jako sam stara i troma, ali volim nežnost - pisalo je na poleđini pisamceta. 

Beki je istog trenutka pružila ruku i počela da miluje psa koji je uzvratio nežnošću i zahvalno joj liznuo ruku.

Fotografiju psa i poruke devojka je objavila na lokalnoj Fejbusk-stranici ljubitelja životinja i pasa kako bi što više ljudi posetilo Koni i podarilo joj milovanje i nežnost. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)