Strast

REKAO MI JE DA SAM HLADNIJA OD LEŠA! Volim ga do ludila, ali ove dve stvari nikada ne radim van kreveta!

Njena priča je veoma neobična.

07.10.2024 22:30

REKAO MI JE DA SAM HLADNIJA OD LEŠA! Volim ga do ludila, ali ove dve stvari nikada ne radim van kreveta!
Schutterstock

Mada je do ušiju zaljubljena u svog dečka, ona ima ogroman problem jer fizički nije u stanju da mu pokaže naklonost, odnosno da ga zagrli ili poljubi. Sasvim logično, to je njihovu vezu dovelo do ivice raskida.

- Ja imam 24, a on 25, i u vezi smo godinu dana. Volim ga do "smrti" i uživam u intimnim odnosima sa njim, ali van kreveta sam hladna i ne mogu ni da ga zagrlim. On je veoma pažljiv i stalno mi pokazuje svoju naklonost, grli me i ljubi, a ja ne mogu da mu uzvratim. Ovo je počelo da utiče na našu vezu jer on sada misli da mi nije stalo do njega, a istina je sasvim drugačija, ja bih volela da ga grlim i ljubim, ali me nešto uvek spreči u tome - priča ona i dodaje:

Shutterstock

Ona ne voli da se grli i ljubi

 

- Nedavno mi je usred svađe rekao da sam hladnija od leša, i to me je mnogo pogodilo.Dok vodimo ljubav, sve je drugačije. Uživam u zagrljajima i strastvenim poljupcima. Ali, svakodnevni dodiri i poljupci mi teško padaju. Osećam se kao da mi neko nasilno oduzima lični prostor. Ovakva sam bila i u prethodnim vezama, tako da sigurno da nije problem u njemu. Nikada nisam bila zlostavljana i imala sam srećno detinjstvo. Jedino što u mojoj porodici niko ne voli da se grli iljubi. U stvari, nikada nisam videla moje roditelje kako se ljube. Kako da prevaziđem ovo pre nego što mi uništi vezu?

Odgovor terapeuta:

Odrastanje ima najveći uticaj na naše ponašanje u odraslom dobu. To ne znači da ne možete da naučite da pokazujete naklonost čak i kada to nije prirodno za vas.   

Objasnite svom dečku kako se osećate. Recite mu da želite da se promenite, ali i da će za to biti potrebno vreme, kao i da on mora da poštuje vaš prostor.

Počnite malim koracima, uhvatite ga za ruku ili dodirnite po obrazu. Kada vi imate kontrolu, biće lakše za vas. Što duže ovo budete radili, biće vam sve lakše.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)