Sex

PARTNER VAM JE OVAN, BIK ILI VAGA? Evo kakvim pozama možete da izludite svoju drugu polovinu u odnosu na to kom znaku pripada!

Pogledajte kako biste mogli da začinite svoj ljubavni život imajući u vidu karakteristike svakog znaka zodijaka.

bySrećna republika

29.08.2022 21:00

PARTNER VAM JE OVAN, BIK ILI VAGA? Evo kakvim pozama možete da izludite svoju drugu polovinu u odnosu na to kom znaku pripada!
shutterstock.com

Ako vam se čini da seks s partnerom nije kao nekad, možda je vreme da ga začinite novim pozama, a u zavisnosti od toga koji vam je partner znak u horoskopu može izabrati najbolju i onu koja će mu najviše prijati. Naravno, ne mora da znači da je određena poza predviđena baš za vas, ali ako volite da eksperimentišete, onda svakako isprobajte. Takođe, znajte da je u horoskopu veoma važno i koji ste podznak kada govorimo o seksu. Obećavamo, čeka vas veoma zabavna i vrela noć.

Ovan

ONA: Veoma je erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksu voli da eksperimentiše i ima potrebu za dominacijom.

ON: Vrlo je izdržljiv i potentan. Kod njega dominiraju impulsivnost i strast, te je seks vatren, a često i brzo gotov.

Idealna poza: Voli da partnerka bude na kolenima, dok je on iza nje. U ovoj pozi oni određuju ritam i pokrete. Žena voli da opkorači partnera dok on sedi.

Bik

ONA: Vrlo je strastvena i romantična. Uživa da direktno pokazuje strast i emocije.

ON: Dobar je ljubavnik. Deluje seksi i romantično, a partnerku obasipa različitim nežnostima.

Idealna poza: Žena voli da je na leđima, dok je partner iznad nje, a muškarac Bik voli da je partnerka na leđima. Inače, vole sve poze koje im pričinjavaju maksimalan užitak.

Blizanci

ONA: Traga za srodnom dušom, koja će joj odgovarati i intelektualno i u seksu. Veoma je šarmantna, duhovita i radoznala.

ON: Na prvi pogled neuhvatljiv, vrlo je aktivan i radoznao. Ima razne seksualne fantazije, ali od partnerke zavisi šta će ostvariti.

Idealna poza: Uživaju da imaju seks dok oba partnera leže na boku i gledaju se, a vole i različite akrobatske poze.

Shutterstock

Pripadnici mnogih znakova su strastveni i vole maženje 

Rak

ONA: Romantična ljubavnica, koja sve bazira na dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali i nežna. Jake emocije podstiču njene seksualne fantazije.

ON: Zavodi beskrajnom nežnošću i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i može da zadovolji partnerku na različite načine.

Idealna poza: Partner treba da sedi široko razmaknutih nogu, a žena u njegovom krilu (za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire.

Lav

ONA: Romantična je, energična i vrlo temperamentna, a ume da bude i veoma nežna. Kada joj se razbukte strasti, veoma je zahtevna ljubavnica.

ON: Ponosan je, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Partnerku šarmira i zavodi, voli da dominira, ali i brine o partnerki.

Idealna poza: Vole sve poze u kojima dominiraju i određuju ritam i pokrete. Uživaju da imaju seks u različitim sedećim pozama.

shutterstock.com

Devicama je predigra najvažnija

Devica

ONA: Na prvi pogled je vrlo stroga i do njenih emocija i strasti stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

ON: Deluje rezervisano i uglađeno jer pokušava da kontroliše osećanja i strasti. Duhovnost mu je važna, ali nije imun na vrele strasti.

Idealna poza: Vole da gledaju izraze lica partnera tokom seksa. Uživaju u svim pozama u kojim dolazi do dublje penetracije. Predigra im je važnija od samog seksa.

Vaga

ONA: Ona je šarmantna i očaravajuća. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite tehnike za osvajanje partnera. Lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima.

ON: Veliki je romantik i privlače ga i uzbuđuju sve ženske čari. Šarmantan je i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom udvaranja.

Idealna poza: Vole pozu u kojoj oboje kleče, a muškarac se nalazi pozadi. Naročito su im važni dodiri. Žena voli da je partner dodiruje po grudima.

Škorpija

ONA: Ona je kraljica transformacija od zavodnice do nežne ljubavnice. Ume da bude provokativna, ali i emotivna. Razdvaja ljubav i strast, ali uvek bira maksimum.

ON: Izuzetno je strastven, a osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učiniće sve da zadovolji partnerku. Vrlo je potentan.

Idealna poza: Najviše voli da je partnerka na leđima, dok je on iznad. Žena voli da obgrli partnera nogama dok je na njemu. Uživaju u određenoj dozi egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće jer zavise od uzbuđenje, strasti i inspiracije.

shutterstock.com

Strelčevi uživaju u pozama koje podrazumevaju stajanje 

Strelac

ONA: Temperamentna je, impulsivna, izazovna i, prema potrebi, provokativna. Tačno zna šta želi od partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti.

ON: Energičan, snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksa. Izuzetno šarmantan, ume da deluje duhovito i zabavna tokom zavođenja.

Idealna poza: Uživaju u svim pozama u kojim oba partnera stoje, bilo da gledaju jedno u drugo ili je partnerka okrenuta leđima. Posebno vole egzibicionizam i neobične poze.

Jarac

ONA: Stroga, ali može biti i veoma emotivna ili ranjiva. Kad oseti sigurnost i poverenje, izražava osećanja i strast.

ON: Pouzdan je i uporan u namerama. Potiskuje osećanja, ali gubi kontrolu kada pred sobom ima partnerku koja umereno dozira emocije i strast.

Idealna poza: Najviše uživaju u klasičnim pozama, kao što je položaj na leđima ili sa strane. Žena voli da je partner dodiruje, muškarac poljupce po vratu i iza ušiju.

Vodolija

ONA: Ovo je očaravajuća ljubavnica, koja ume da bude prava zavodnica, mameći šarmom i originalnim nesputanim ponašanjem.

ON: Iznenađujuće je dobar ljubavnik. Opčiniće vas neobičnim idejama, emotivnom širinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama.

Idealna poza: Vole poze koje im dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije, sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Pixabay

Žena riba je spremna da se partneru u potpunosti preda

Ribe

ONA: Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepušta partneru i njegovim seksualnim željama. Njena maštovitost vodi partnera ka ostvarenju fantazija.

ON: Njegova maštovitost i nežnost će vas lako dovesti do vrhunca. Lako se prepušta različitim užicima. Vrlo su pažljivi ljubavnici.

Idealna poza: Jedna od omiljenih poza im je misionarska. Važni su im dodiri, glas i svaka druga moguća stimulacija. Uživaju u poljupcima tokom seksa.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)