Sex

MUŠKARCI SVE MOGU DA MI RADE TOKOM ODNOSA, SAMO JEDNO NE! "Sme i da me udari, ali OVO da ne pipa"

Glumica iz filmova za odrasle je striktna kada je ovo u pitanju.

11.10.2024 23:30

MUŠKARCI SVE MOGU DA MI RADE TOKOM ODNOSA, SAMO JEDNO NE! "Sme i da me udari, ali OVO da ne pipa"
instagram/eviereesig

Zvezda fantazija, kako sebe naziva, Eva Res je potrošila godine u nadi da će postati jedna od popularnijih glumica u industriji filmova za odrasle. To je i uspela da uradi. Za posao je spremna na sve, ali tvrdi da čak i posle nekoliko godina postoji jedna stvar koja nijednom muškarcu nije dozvoljena.

instagram/eviereesig

Eva Res samo jedno brani tokom odnosa

- Sve može da mi radi, ali ne da mi dira kosu - rekla je ona.

Iako ovo zvuči neobično za nekoga ko je dosta toga u intimnom smislu probao, Eva ne želi da odstupi od svog pravila. Objašnjenje za ovu odluku je da je njena kosa deo brenda koji je izgradila. Uvek je stilizovana i sveže ofarbana, te bi svakim dodirom, muškarac uništio njenu frizuru.

Takođe, njoj se desio jedan incident kada ju je tokom snimanja intimne scene za film kolega zgrabio za kosu. To je bio jedini put u njenoj karijeri da je morala da kaže "ne" nekome na snimanju, a nedavno je govorila za Daily Star o tome zašto joj je to važno.

- Moja kosa je sam deo mene, osim načina na koji se oblačim, a ipak je to moja omiljena boja! Takođe me ističe i doprinosi tome koliko je moj brend autentičan. Ako me vidite na nekom događaju, znate da sam to ja, čak i iz daljine. Pola moje kose nije pravo, tako da je način na koji je stilizujem veoma specifičan, a ako je počupana/pokvarena na snimanju može potrajati dok je ne sredim - rekla je ona.

Prisetila se da je pre nekoliko godina imala zdravstveni problem zbog kog joj je kosa opala.

- U suštini, pre nekoliko godina moj lekar opšte prakse je promenio lek koji sam uzimala i zbog toga mi je većina kose opala u roku od nekoliko nedelja. Tako da sam na kraju dobila nešto što se zove sistem za kosu tako da sam je vratila u prvobitno stanje što sam pre mogla - objašnjava Eva.

Nakon godinu dana kosa joj se oporavila.

Možeš da me udariš, radiš svašta, ali kada je u pitanju moja kosa, ruke dalje! - poručila je ona.

Na pitanje da li joj je važno da izgleda na određeni način zbog svog posla, Eva je dodala:

- Manje je moja uloga u industriji, a više moj brend koji je važan. Ali to što imam tako primetan brend mi je definitivno pomoglo da učvrstim svoj mesto u industriji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)