Sex

BRUTALNO SE OSVETIO KOMŠINICI KOJA JE PREGLASNO VODILA LJUBAV: Zbog nje nisam spavao mesecima, a sada imam san kao beba!

Kada je video da nema drugog načina, smislio je pakleni plan.

10.10.2024 21:30

BRUTALNO SE OSVETIO KOMŠINICI KOJA JE PREGLASNO VODILA LJUBAV: Zbog nje nisam spavao mesecima, a sada imam san kao beba!
Schutterstock

Nema ništa gore od bučnih komšija, a najgora vrsta su oni koji su najaktivniji u gluvo doba noći, kad pošten, zaposlen čovek spava. Zato je anonimni Britanac koji mesecima nije mogao da spava jer je njegova komšinica preglasno vodila ljubav odlučio da joj se osveti na brutalan način.

U postu koji je objavio na Reditu on je opisao kako se izborio s komšinicom iz pakla.

- Komšinica koja živi iznad mene već četiri meseca ima aferu s oženjenim muškarcem. Ne bi me bilo briga za to da njih dvoje usred noći ne vode ljubav preterano glasno i skoro sve mogu da čujem. Naravno da zbog toga noćima ne mogu da spavam. A kako znam da je njen ljubavnik oženjen? Nikada ne prespava kod nje i u njegovim kolima stoji sedište za bebe - napisao je on, uz napomenu da već duže vreme ima problem s komšinicom.

Shutterstock

Komšinica sa svojim partnerom preglasno vodi ljubav 

Kako je opisao, ona ima 40 godina, s posla dolazi u dva ujutru, glasno razgovara telefonom i često priređuje zabave i menja muškarce kao čarape.

- Uglavnom, ponaša se kao tinejdžerka. Pokušao sam normalno da porazgovaram s njom, ali nije htela da me sasluša. Mrzim je - priznao je muškarac.

- Opisao je osvetu koju je potom sproveo u delo.

- Na osnovu njegove registarske tablice pronašao sam njegovu adresu, potom i njegovo ime. Pronašao sam nalog na društvenim mrežama koji koristi zajedno sa suprugom. Potom sam napravio lažni nalog i poslao njegovoj ženi detalje o njegovoj preljubi. Otad ga više nisam video i spavam kao beba - zaključio je Britanac, prenosi Miror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)