Sex

MOJ MUŽ IMA NAJČUDNIJU FANTAZIJU, ZA KOJU NIKO NIJE ČUO: Otkad mi je rekao šta želi da mi uradi van sebe sam od straha!

Kada čujete o čemu on mašta, uhvatićete se za glavu.

09.10.2024 21:01

MOJ MUŽ IMA NAJČUDNIJU FANTAZIJU, ZA KOJU NIKO NIJE ČUO: Otkad mi je rekao šta želi da mi uradi van sebe sam od straha!
Schutterstock

Posle tri godine braka mislila je da znam sve o svom mužu, a onda se prestravila kada je otkrila da on ima fetiš, za koji verovatno niko nije čuo, a to je mumifikacija. Da, dobro ste pročitali, i ova njegova fantazija bi mogla da im uništi brak.

- Ja imam 29, a on 31 godinu, i bila sam ubeđena da ga dobro poznajem. A onda mi je otkrio da je mumifikacija njegova najveća fantazija, i ja od tada nemam mira i pitam se šta da radim. Realno, zvuči gore nego što stvarno jeste, ali to ne umanjuje moj strah i oklevanje. On mašta o tome da me od glave do pete umota u zavoje, da ne mogu da mrdnem rukama i nogama. Za mene je to veoma uznemirujući problem a on me ubeđuje da nikako ne želi da me povredi i da se tu radio o predavanju i slobodi - priča žena i nastavlja:

Shutterstock

Njegov fetiš je veoma zabrinjavajući

 

- Do sada smo praktikovali blagi SM, uz malo vezivanja i poveze preko očiju. Međutim, njemu to nije dovoljno i on stalno navaljuje da probamo nešto novo. Vidim da nije zadovoljan i da postaje frustriran. Pokušala sam da mu predložim druge igrice, ali jasno je da ga najviše zanima mumifikacija. Volela bih da sam znala za ovu njegovu nastranost pre venčanja. Ne znam šta da radim, kako da ga zadovoljim, a da mu ne ispunim ovu želju. Bojim se da ako ovo ne rešimo, da će me on prevariti ili tražiti razvod.

Odgovor terapeuta:

Niko ne sme da vas primorava na odnose koji vama ne odgovaraju 100 odsto.

Nemojte nikako da pristanete samo da biste njega zadovoljili, jer na duge staze, to će samo izazvati ogorčenost i nove probleme.

Morate da razgovarate o ovome, jer bez obostranog pristanka, nema govora o intimnim odnosima, prenoi The Sun.

BONUS VIDEO:  

 

Komentari (0)