Sex

UČITELJICA ZAVELA MALOLETNOG UČENIKA, policija je uhvatila na delu! Skandal kakav se ne pamti, muž je se odrekao, a onda je usledio VELEOBRT!

Posle 12 godina ona je uspela da izgradi život od nule.

05.10.2024 19:45

UČITELJICA ZAVELA MALOLETNOG UČENIKA, policija je uhvatila na delu! Skandal kakav se ne pamti, muž je se odrekao, a onda je usledio VELEOBRT!
Credit: Zoey / ImageSource / Profimedia, Facebook

Nastavnica engleskog jezika Epi Sprung Doson (38) pre 12 godina našla se u centru skandala kad je policija uhvatila golu u automobilu sa njenim maloletnim učenikom Metjuom Robinsonom s kojim je imala intimne odnose. Epi, koja je u tom trenutku bila udata, našla se na stubu srama, a zatvor je izbegla za dlaku nakon što je priznala da je imala se*sualni odnos sa svojim maloletnim učenikom. Nije osuđena, ali je upisana u registar se*sualnih prestupnika. 

Ovaj skandal, kako je priznala sama Epi, uništio joj je život. Ona je posle 12 godina odlučila da progovori u jednom postkastu o svemu što joj se tada, ali i nakon ove afere dogodilo.

- Bila sam potpuno stigmatizovana i izopštena iz društva. Nisu me zvali čak ni na rođendane prijatelja moje ćerke - požalila se ona.

Epi je nakon skandala izbrisana iz registra nastavnika i nije smela više da se bavi ovim zanimanjem. Suprug Ronald se javno odrekao žene i ubrzo se razveo od nje, a osuđivali su je i roditelji dečaka zbog koja je završila na sudu.

U jednom trenutku Metju, koji je u međuvremenu napunio 18 godina, uselio se kod nje nakon razvoda što je dodatno razbesnelo njegovog oca. 

Ona ga jednostavno drži na udici i neće da ga pusti - kazao je njegov otac.

Iako su poriocali da su u vezi Metju i Epi su na kraju prestali da se viđaju, jer nisu mogli da podnesu osude javnosti. Kako piše Daily Mail, posle 12 godina nastavnica je ipak uspela da izgradi život od nule. Ona se 2021. udala za Krisa Atkinsona vlasnika građevinske kompanije. 

Venčali su se u lokalnoj opštini, a svadbu za najuži krug prijatelja u lokalnom baru. Kako nije mogla da ostane u drugom stanju potražola je savet u Klinici za veštačku oplodnju, ali je tad shvatila da će njena prošlost biti prepreka jer je u aplikaciji morala da navede da je krivično osuđivana.

- Tada nisam znala, ali morate da odgovorite na pitanja o svom kriminalnom dosijeu. Ako zatrudnite prirodnim putem, to nije važno, ali su me u Klinici za plodnost upozorili da bih mogla biti odbijena zbog svoje prošlosti - požalila se ona. 

Ipak, Epl je uspela da rodi ćerku i sina, a danas živi miran porodičan život sa suprugom i decom u Škotskoj. Karijeru nastavnice engleskoj jezika koja joj je zauvek prekinuta zamenila je radom u u humanitarnim organizacijama. 

- Kad se suočite sa osudom za se*sualni prestup društvo briše svaku dobru stvar koju ste ikada učinili pre tog trenutka. Kao da se ništa dobro što ste uradili više ne računa. Kada moja deca porastu i budu morala da se suoče sa neizbežnim posledicama moje prošlosti, nadam se da se neće previše stideti majke jer sam posle svega život posvetila pomaganju i drugim ljudima - poručila je jednom prilikom ova nastavnica. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)