Sex

OVE BLIZNAKINJE ŽELE ZAJEDNIČKOG DEČKA: Jedno pravilo će STROGO morati da poštuje u krevetu!

Ove neobične sestre izričite su kada je reč o granicama u ponašanju.

05.10.2024 20:55

OVE BLIZNAKINJE ŽELE ZAJEDNIČKOG DEČKA: Jedno pravilo će STROGO morati da poštuje u krevetu!
instagram/maddisontwins

Bliznakinje Ejpril i Amelija Medison sve su delile od momenta kad su se rodile - od lutaka do haljina i šminke, i to im je bilo potpuno normalno. Sada imaju 20 godina i odlučile su da dele i partnere. U intervjuu koji su dale tvrde da samo jedan čovek može da ispuni njihov zahtev.

 - Amelija i ja imamo isti ukus u skoro svemu. Smatramo da je isti tip momka privlačan i tražimo iste stvari kod partnera. Volimo momke koji su visoki, mišićavi i zgodni. Ono što je najvažnije, mora biti ljubazan, prizeman i sa dobrim smislom za humor - navode one u intervjuu za News.com.au.

instagram/maddisontwins

Ejpril i Amelija Medison

One su došle na tu ideju nakon što su pokušale da imaju odvojene momke u prošlosti, ali tvrde da su njihovi partneri uvek bili ljubomorni na njihovu blisku vezu. Zato su uverene da sa samo jednim dečkom to ne bi bio problem.

- Kada je neka od nas u prošlosti imala dečka, otkrile smo da je u početku bio zadovoljan što izlazi sa bliznakinjom - rekla je Amelija i dodala:

- Ali, onda postane ljubomoran jer smo provodile toliko vremena zajedno, a ne samo s njim. Zapravo nam je bilo zabavnije kada je samo jedna od nas imala partnera i kada bismo mogle da provodimo vreme zajedno, nas troje, ćaskajući i izlazeći - istakle su one.

instagram/maddisontwins

Bliznakinje traže istog momka

Ejpril i Amelija su rekle da iako su uzbuđene što idu na sastanke i druže se zajedno kao grupa, postoji jedna aktivnost koja će ostati odvojena.

- Bićemo intimne sa njim, ali pojedinačno. Ne delimo spavaću sobu, tako da će on naizmenično biti sa svakom od nas. Možda pola nedelje u jednom krevetu, a sledeća polovina u drugom - navele su one kroz osmeh.

Kako su dodale, nisu ljubomorne, pogotovo ne jedna na drugu.

- Nikada ne bismo bile ljubomorne jedna na drugu. Najbolji smo prijatelji i radimo sve kao duo - rekla je Ejpril i dodala:

- Imamo iste prijatelje, izlazimo zajedno i imamo isti ukus u svemu, od mode do destinacija za putovanja. Ne možemo da zamislimo situaciju u kojoj bismo bile ljubomorne jedna na drugu. To se nikada nije dogodilo i nikada se neće dogoditi.

Čak imaju isti ukus za muškarce, što im uveliko olakšava potragu.

- Najbolja stvar u ovoj vezi bili bi trenuci kada bismo svi mogli da budemo zajedno. Šetamo plažom, zajedno idemo u kupovinu. Volele bismo muškarca koji je visok i zgodan i sa tetovažama. Osim toga, trebalo bi da ima odličan smisao za humor i da bude dobrog srca - navele su one.

Amelija i Ejpril su zaradile više od 8 miliona dolara kreiranjem onlajn sadržaja u poslednje dve godine. Nedavno su kupile vilu na Gold Coast-u vrednu 6 miliona dolara i poznatu kao "Bella Casa". Imaju i velelepni bazen i koktel-bar. Dodale su da iako mnogi ponekad osećaju potrebu da pronađu partnera za finansijske beneficije, one su zaradile sav svoj novac i samo žele muškarca sa kojim mogu da se slažu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)