Sex

POLICAJKA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ZATVORENIKOM: Masirala ga u toplesu, ali to nije sve - čak je i sudija bio šokiran

Ona je svom dragom prokrijumčarila telefon iako je to zabranjeno.

18.09.2024 21:05

POLICAJKA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ZATVORENIKOM: Masirala ga u toplesu, ali to nije sve - čak je i sudija bio šokiran
Facebook, Shutterstock

Policajka Daun Mekkormak (42) uhvaćena je u zatvoru kako u toplesu masira zatvorenika Džosa Mura.  Kako su ispričale njene kolege, onu su već duže vreme sumnjali da se nešto dešava između njihove koleginice i zatvorenika koji su stalno flertovali i kikotali se.

Nakon pretresa Murove ćelije policija je pronašla dva mobilna telefona koje mu je u zatvor prošvercovala Dauni.

Vrela prepiska na telefonu

Uvidom u njihovu prepisku ustanovljeno je da je par razmenio više od 4.500 SMS - ova i više telefonskih poziva što je bio dozak da se pokrene postupak protiv zatvorske službenice.  Da stvar bude još gora Dauni je udata i ima dvoje dece što je nije sprečilo da se upusti u aferu sa Murom.

Tokom suđenja ona se rasplakala u sudnici, ali to sudiju nije ganulo. Daun je priznala krivicu po dve tačke optužnice kako bi izbegla gionjenje za teže prekršaje. Ona je osuđena zbog "ponovljenog i namernog kršenja visokog stepena poverenja", kao i nedoličnog ponašanja na poslu na 27 meseci zatvora.

 

 

Tokom suđenja niko nije mogao da potvrdi da li je ona zaista imala intimne odnose sa Murom, zato što taj deo zatvora nije pokriven kamerama. Njene kolege su ubeđenje da je tu bilo svega, pa i se*sa.

- Nema sumnje da su bili u vezi koja je zasnovana na se*sualnoj privlačnosti - tvrdile su njene kolege na suđenju.

Ona je ovaj zatvor raspoređena 2019. kad je i upoznala Mura koji je robijao osam godina zbog teške provale. Tokom svedočenja njenih kolega, čak je i sudija bio u šoku kad je saznao šta se sve dešavalo u zatvoru.

Drugi zatvorski službenici su postali zabrinuti zbog količine vremena koju je Dauni provodila sa Džošom Murom. Satima su razgovarali i provodili vreme nasamo. Potom je Dauni sprovela Mura u deo zatvora koji nije pokriven kamerama, a sasvim slučajno je uhvaćena kako ga u topleu masira - kazao je jedan od njenih kolega. 

Facebook

Dauni je osuđena na 27 meseci robije zbog kršenja propisa

 

Kako su ispričali drugi zatvorski čuvari večernja prozivka zatvorenika više puta nije mogla da bude završena zato što Mur nije bio prisutan, a kad bi ga konačno smestili u ćeliju Dauni bi ušla za njim i zatvorila vrata za sobom.

Tokom suđenja optužena zatvorska službenica je stalno negirala optužbe i tvrdila da između nje i Mura nije bilo ničega osim profesionalnog odnosa. ostala je pri svojoj priči čak i kad su joj pokazali vrelu prepisku koju je imala sa zatvorenikom, tvrdeći da je tako prekraćivala dosadu. Ali, sudeći po kazni sudija joj nije poverovao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)