Lifestyle

ZBOG ODNOSA SA ZATVORENIKOM NEKADA JE SKRIVALA LICE: Sada zadigla haljinu i pokazala kako snosi kaznu - ma nije je briga

Iako ima 30 godina, nalazi se u centru skandala.

02.09.2024 17:40

ZBOG ODNOSA SA ZATVORENIKOM NEKADA JE SKRIVALA LICE: Sada zadigla haljinu i pokazala kako snosi kaznu - ma nije je briga
Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Smart Pictures / Pacific coast news /Profimedia

Udatu policajku su kamere uhvatile kako ima intiman odnos sa zatvorenikom. U pitanju je Linda De Sousa Abreu (30) koju je osuđena za neprimereno ponašanje na Ajlvortskom kraun sudu u julu nakon što je prikazan video gde policajka ima odnos sa zatvorenikom u ćeliji i podeljen je na društvenim mrežama. Snimak, napravljen u HMP Vandsvorth u južnom Londonu, brzo je postao viralan, što je izazvalo policijsku istragu. Abreu, kojoj bi kazna trebalo da bude izrečena u novembru, sada je kritikovana zbog ismevanja iste. 

Ona je snimljena u beloj haljini sa nanogicom, a ponašanje joj je u najmanju ruku provokativno. Podigla je nogu na sto, kao i haljinu, a onda je pokazivala nanogicu uz komentar:

- Veoma pažljivo, veoma lepo, veoma skromno.

U pitanju je viralna fraza na TikToku čiji je kreator Džoli Lebron, koja se našalila o lepoti na radnom mestu, rekavši da zaposleni treba da budu "stidljivi, skromni i da poštuju radno mesto", navodi Mirror.

tiktok/printscreen

Zatvorenica pokazuje nanogicu

Izvor je prokomentarisao situaciju:

- Odvratno je koliko nema sramote. Ona se smeje i izgleda srećna što ima nanogicu da pokaže. Osramotila se na javnoj funkciji i sad joj nije stalo do kazne. Očigledno, misli da je njena nanogica na nozi kao komad nakita, ali ne misli da je to velika stvar.

Da podsetimo, ova žena je udata, a na suđenje je došla sa suprugom i roditeljima koji su je podržali. Tokom snimka odnosa koji je postao viralan, zatvorenici komentarišu:

- Momci, mi smo ušli u istoriju, evo šta vam govorim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)