Sex

BEOGRAĐANIN OŽENIO NEVINU DEVOJKU SA SELA: Čekao je 4 godine prvu bračnu noć, a onda ostao u šoku onim što je usledilo!

Njena nevinost je igrala važnu ulogu u njihovoj vezi.

17.09.2024 22:25

BEOGRAĐANIN OŽENIO NEVINU DEVOJKU SA SELA: Čekao je 4 godine prvu bračnu noć, a onda ostao u šoku onim što je usledilo!
Profimedia

Beograđanin Ivan, izazvao je buru na društvenim mrežama ispovešću o braku sa Bojanom, devojkom iz sela kod Smedereva. Njihova priča ne bi izazvala toliku pažnju da se nije pokrenulo pitanje nevinosti devojke, koje je, kako mnogi smatraju, već odavno prevaziđeno kao tema za ozbiljne rasprave. Takođe razlike u organizovanju svadbe su počele da predstavljaju za Ivana problem.

Dok je on zamišljao jednostavnu ceremoniju, Bojana je želela tradicionalnu svadbu sa svim pratećim elementima.

- Nije to bio moj stil, ali pristao sam jer sam znao da će je to usrećiti. Na kraju krajeva, to nije bila velika žrtva. Nisam obraćao previše pažnje kada su zahtevali da bude pečenje i sarme umesto klasičnog restoranskog menija. Na kraju krajeva, prvi put udaju ćerku i verovatno su godinama planirali kako će taj dan izgledati - rekao je Ivan, ističući da je pokušao da ostane tolerantan.

Shutterstock

Verenici ipak ispunio sve prohteve oko svadbe

Ipak, situacija je kulminirala na sam dan venčanja. 

- Poštujem običaje, ali kada su mi rekli da će ispred sale za venčanje biti osoba koja će popisivati poklone i otvarati koverte da zapiše ko je koliko novca dao, to je bilo previše! Pritisak mi je skočio na 300 - prisetio se.

Ivan je totalno iskreno obrazložio koji je razlog presudio pa da oženi devojku u koju se zaljubio, a mnoge je njegova reakcija krajnje zapanjila.

- Ona je divna devojka iz pristojne porodice i mada sam znao da je odrasla u maloj sredini, iskreno sam bio iznenađen kada sam otkrio da je nevina. Moram priznati, to mi je to godilo, dopala mi se ideja da nije bila ni sa kim pre mene - istakao je on za medije.

Shutterstock

Nije se nadao scenariju u krevetu

Posle četiri godine čekanja, prvi intimni susret dogodio se tek nakon venčanja, tokom njihove prve bračne noći, a izgleda da je Bojana opravdala sve propuste u organizaciji svadbe.

- Bila je stidljiva na početku, ali ubrzo se opustila. Se*s je bio fantastičan, mnogo bolji nego sa iskusnijim devojkama sa kojima sam bio ranije. Šokirao sam se, očekivao sam da će samo ležati i gledati u plafon, ali naši intimni odnosi su nadmašili sva moja iščekivanja - podelio je on svoje iznenađenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)