Sex

SARA I NJEN MUŽ SU BILI NEVINI DO BRAKA: "Očekivala sam strast i romantiku - a dobila OVO"

Godinu dana kasnije stvari su se promenile.

02.08.2024 21:55

SARA I NJEN MUŽ SU BILI NEVINI DO BRAKA: "Očekivala sam strast i romantiku - a dobila OVO"
Shutterstock

Prvi intimni odnos veoma je važno iskustvo za svakog muškarca, posebno ženu i često može da definiše odnos prema se*su u kasnijem životu. I dok u većini zemalja devojke sve ranije, često u tinejdžerskom dobu, ulaze u svet intimnih odnosa ima i onih koje nevinost čuvaju do braka.

Bilo da su u pitanju verski ili neki drugi razlozi jedno je sigurno - intimni odnos prve bračne noći je potpuno nepredvidiv. 

Oboje nevini

Sara (21) je mlada devojka koja je odlučila da sa intimnim odnosima sačeka do braka. I dok su njene prijateljice iz srednje škole jedna za drugom gubile nevinost ona nije odustajala od svog nauma. Nešto malo posle 20 rođendana upoznala je svog vršnjaka u koga se zaljubila i udala se za njega za manje od godinu dana. 

shutterstock.com

Sara i njen muž nisu znali šta da očekekuju jer su bili neiskusni

I on je imao slična shvatanja kao i Sara, pa pre braka nije ima intimne odnose. Oboje su bili neiskusni i nisu znali šta ih čeka. 

- Tokom zabavljanja radili smo sve i svašta, praktično sve osim konkretnog intimnog odnosa. Toliko sam maštala o našoj prvoj bračnoj noći i medenom mesecu. Uvek sam zamišljala kako će biti romantično, strastveno, nezaboravno... - započela je svoju ispovest Sara.

Prema njenim rečima, njen suprug i ona su iznajmili vikendicu na obali jezera kako bi se u potpunosti posvetili jedno drugom. Napravili romantičnu atmosferu, ona je obukla izazovan donji veš, prigušili su svetla i bacili se na posao.

- Bila sam nervozna, a ni njemu nije bilo ništa bolje što je za mene bilo olakšanje. Stalno su mi se po glavi vrzmala pitanja - šta ako sam pogrešila? Šta ako boli? Šta ako ja to mrzim, a on voli? Umesto romantike i strasti koju sam zamišljala bilo je nezgodno, bolno čak i smešno. Umrla bih od sramote da nisam znala da je i mom mužu prvi put, da i on nema pojma šta treba da radi. Sama penetracija je bila izuzetno bolna da sam zajaukala, a naš prvi intimni odnos trajao je samo oko 40 sekundi - rekla je ona.

Shutterstock

Prvi odnos je bio razočaravajući za oboje

U prvom trenutku oboje su se osećali postiđeno zbog svog neiskustva, a onda su prasnuli u smeh.

- Nekako nas je ova neprijatna situacija dodatno zbližila. U narednih nekoliko dana imali smo se*s još 12 puta. Svaki put je bilo malo manje bolno i nekako je počelo da mi se sviđa - dodala je ona.

Nakon godinu dana braka i redovnih intimnih odnosa ona priznaje da se malo opustila, da im je se*s mnogo bolji.

- Shvatili smo da je razgovor ključan i jedno drugom stalno govorimo šta nam se sviđa, a šta ne. To je kao da imate lični vibrator koji tačno zna šta i kada želite. Zahvalna sam što imam takvog muža, ali kad bih ponovi birala nisam sigurna da bih opet odabrala da ostanem nevina do braka - iskrena je bila Sara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)