Ispovesti

"ČEKALA SAM PRVU BRAČNU NOĆ DA BIH IMALA ODNOSE": Devojka je nevina bila do svadbe i otkrila sve detalje ovog iskustva (FOTO)

Posavetovala je druge dame koje su se našle u njenoj situaciji.

12.11.2023 21:02

"ČEKALA SAM PRVU BRAČNU NOĆ DA BIH IMALA ODNOSE": Devojka je nevina bila do svadbe i otkrila sve detalje ovog iskustva (FOTO)
Printscreen/Instagram/mrsaliciatucker

Novopečena mlada Alisija Taker je sačekala prvu bračnu noć da se upusti u intimne odnose i sada, blistava mlada deli svoje znanje sa drugim devicama koje žele da potvrde svoj brak u noći kada izgovore "da".

U jednom od svojih "razgovora sa suprugom" na Jutjubu, ova kanadska hrišćanka, koja je udata za svog supruga Džoša, izrazila je nadu da će ispuniti prazninu informacija za religiozne neveste, ističući da nije videla mnogo žena vere koje govore o se*su ili šta očekivati ​​prvi put.

Prvo, savetovala je žene da razgovaraju o intimnim odnosima i svim nepoznanicama kao što je bol, sa svojim partnerom pre svadbe.

Printscreen/https://www.youtube.com/@aliciaandjoshua

alisija taker ispovest o prvoj bračnoj noći

- Na taj način nećete morati da se osećate kao da nosite sve svoje anksioznosti sami, a to je takođe deo celog procesa intimnosti - rekla je ona.


Takođe je preporučila da se posvetite predigri pre odnosa kako bi se smirili nervi i lakše ušli u se*sualni kontakt. Osim toga, Alisija je naglasila da je važno da parovi otvoreno i iskreno razgovaraju o svojim potrebama i željama kako bi zajedno radili na zadovoljavanju jedno drugog.

Ova mlada žena je takođe istakla da je bitno da se ne očekuje savršenstvo u prvim intimnim odnosima, već da se uživa u intimnom trenutku sa voljenom osobom. Kao mlada hrišćanka, Alisija je podelila i svoju veru u Boga koji je dao ljudima se*sualnost kao dar i koji želi da uživamo u njoj sa ljubavlju i poštovanjem.

Ova devojka je takođe upozorila žene da očekuju krv ako su nevine i preporučila im da na krevet stave peškir kako bi sprečile nered.

- Ako su stvari neugodne, ako je neudobno, ako ne ide glatko, ako je malo nereda, jednostavno se nasmejte. To je veliki deo intimnog iskustva - objasnila je ona, prenosi Njujork Post.

Printscreen/Instagram/mrsaliciatucker

alisija taker i njen suprug

Potom je otkrila način da se izbori sa nečim sa čim se sama borila u noći svog venčanja: Biti prisutna.

- Veoma je teško kada je adrenalin toliko visok i kada je to potpuno novo iskustvo koje ste čekali čitavog života i kada ste imali veliki dan venčanja - objasnila je.

 Zbog toga što su emocije na vrhuncu, biti "prisutan" postaje još teže - ali ne biti prisutan, upozorila je, čini da zaboravite detalje koje biste želeli da pamtite celog života.


- Ako možete na neki način da se opustite i zaista uživate u svakom trenutku umesto da previše razmišljate i niste prisutni, bićete toliko srećni zbog toga kasnije - zaključila je Alisija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)