Ispovesti

IMA 3 ŽENE I PLAĆA IM PLASTIČNE OPERACIJE: "Želim da imaju idealne obline" (FOTO)

Njih četvoro žive u poliamornoj zajednici koja budi veliko interesovanje javnosti.

10.11.2023 21:00

IMA 3 ŽENE I PLAĆA IM PLASTIČNE OPERACIJE: "Želim da imaju idealne obline" (FOTO)
tiktok/printscreen/lucky4poly

Muškarac koji je u poliamornoj vezi sa tri žene sa zadovoljstvom plaća njihove odlaske na plastične operacije. Mazai živi sa Stefani, Rouz i Dezairom, ali je često na meti kritika zbog nekonvencionalnog stila života.

- Ako odete na profile ljudi koji mi ostavljaju loše komentare, biće vam jasno zašto su negativno nastrojeni – kaže Mazai.

On je prvoj supruzi Stefani dao novac za ugradnju silikona, a sada želi da i Rouz i Dezaira odu na istu intervenciju.

- Otkako je Stefani otišla kod plastičnog hirurga da poveća svoje poprsje, i Rouz i Dezaira su počele da pominju odlazak na tu vrstu ulepšavanja – ispričao je Mazai za podkast „Ljubav ne sudi“, prenos Dejli star.

Rouz je zainteresovana za brazilsko podizanje zadnjice, a Dezaira želi da poveća obim grudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucky4poly🍀 (@lucky4poly)

Ova poliamorna zajednica nastala je 2016. godine kad su se Mazai i njegova prva supruga Stefani kratko razdvojili. On je tada ušao u vezu sa Rouz. Ali, kad su se Mazai i Stefani pomirili, on je odlučio da ipak ne raskida sa Rouz, a Stefani se sa tim složila, jer je bise*sualka. Pre pola godine pridružila im se Dezaira i, kako prve dve žene kažu, unela je svežinu i uzbuđenje u njihov život.

Iako sve tri smatraju da dobro izgledaju, veruju da će im odlasci kod plastičnog hirurga pomoći da se osećaju još bolje i da im tela budu još atraktivnija.

Mazai je osmislio oblik tela koji je, po njegovom mišljenju, idealan za žene sa kojima živi. Tako bi, prema njegovom mišljenju, Stefani trebalo da ima daleko izraženije grudi i kukove, pa je ona prva otišla na intervenciju uvećanja poprsja.

Inače, sve tri žene zajedno svakodnevno vežbaju, i to pod budnim okom muškarca sa kojim dele život. On ih s ponosom posmatra dok rade jogu, uživajući kako u lepotama njihovih tela, tako i u činjenici da je uspeo da ih inspiriše da podržavaju jedna drugu, iako su u suštini suparnice.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)