Sex

AKCIJA U ZATVORSKOJ OSTAVI - PLJAČKAŠ I SLUŽBENICA! Ostala trudna i rodila mu dete, pa joj se desio ŽIVOTNI PREOKRET

Čak su se i venčali.

24.07.2024 18:20

AKCIJA U ZATVORSKOJ OSTAVI - PLJAČKAŠ I SLUŽBENICA! Ostala trudna i rodila mu dete, pa joj se desio ŽIVOTNI PREOKRET
Printscreen/Facebook/Rachel Claire Stanton

Skandal u zatvoru HMP Five Wells u Northamptonu ponovo je skrenuo pažnju javnosti na problem afere između čuvara i zatvorenika. Zatvorska službenica Rejčel Stanton, koja je imala intimnu vezu sa osuđenim razbojnikom Edvinom Poleom, izbegla je zatvorsku kaznu, ali je osuđena za svesno zloupotrebljavanje javne funkcije.
 

Neprimerena veza u zatvoru

Rejčel Stanton, tada tridesetjednogodišnjakinja i majka petoro dece, započela je vezu sa Edvinom Poleom dok je radila kao čuvar u zatvoru  HMP Five Wells. Njihova veza dovela je do skandaloznog incidenta kada su uhvaćeni u intimnom činu u skladištu zatvora. Na suđenju u Northamptonu žena je plakala jer joj je izrečena kazna od devet meseci zatvora, ali je kazna suspendovana na 18 meseci, uz obavezu učešća u programu rehabilitacije od 20 dana. Sudija David Herbert KC, koji je izrekao presudu, istakao je da je Rejčel treba da zna šta je za nju dobro i da je jasno da je veza sa zatvorenikom neprimerena, piše The Sun. Za njihovu vezu se saznalo 2022. godine, a tada je on premešten u drugi zatvor. Oni su u međuvremenu dobili zajedničko dete, ali nisu opstali zajedno, te su se razveli.

Printscreen/Facebook/Rachel Claire Stanton

Rejčel je imala intiman odnos sa zatvorenikom

Inače, ovakva afera nije jedini slučaj. Nedavno su otkriveni i drugi slučajevi neprimerenih veza između čuvara i zatvorenika, poput slučaja Ešli Bejt i Džodi Valks koje su razmenjivale hiljade poruka sa istim zatvorenikom. Takođe, otkriveno je da su osuđeni kriminalci čak hvalili kako plaćaju ženske čuvare za intimne usluge.

Takođe, nedavno se desio skandal kada je otkriven intiman odnos zatvorske službenice iz Velike Britanije sa zatvorenikom. Policija je pokrenula istragu o šokantnom videu koji prikazuje ženu, odnosno čuvarku Lindu,  kako ima intiman odnos sa neidentifikovanim zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji Vandsvorta, muškog zatvora u Londonu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)