Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ZAHTEV KOJI KOŠTA 187.000 EVRA: Ovo je najluđa stvar koju neko može da predloži

Iako joj nije problem da ona bude finansijski jača od partnera, mnogi to iskorišćavaju.

21.06.2024 21:30

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ZAHTEV KOJI KOŠTA 187.000 EVRA: Ovo je najluđa stvar koju neko može da predloži
Printscreen/Instagram/gracewearslace_

Grejs ima samo 26 godina, a zarađuje petocifrenu platu. Ponosna je na sebe što je nezavisna u pogledu finansija. Ali, ona pravi i prodaje sadržaj za odrasle na mreži, iako ima tri nekretnine. Ipak, nije tako srećna sa muškarcima jer kako tvrdi njima smeta što je u boljoj situaciji od njih. Tvrdi da nisu navikli da se sastaju sa ženama koje su uspešnije od njih, dok će neki rado da je iskoriste.

- Neki muškarci smatraju da je to zastrašujuće, a neki idu suprotnim putem i vole što imam novac - rekla je ona.

Problem sa zabavljanjem sa nekim kome se sviđa koliko zarađujete je, prema njenom iskustvu, to što oni ubrzo počinju da postavljaju zahteve.

- Najluđa stvar koju je čovek predložio da mu kupim bio je njegov auto iz snova. Ovo je vredelo više od 200.000 dolara - rekla je ona.

Otkrila kako je sve počelo

Ponekad joj se čini da, ako ne nađe muškarce koji se ne plaši koliko zarađuje, alternativa je da ostane u vezi sa lenštinom. Jedan čovek joj je predložio da mu kupi kartu za letove prve klase i plati njihov ekskluzivan odmor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gracie J (@gracewearslace_)

- Jednom sam se povezala sa muškarcem, a nakon nekog osnovnog ćaskanja i razgovora, premestili smo razgovor na Instagram. Sve se promenilo kada je shvatio čime se bavim i da sam prilično bogata - tvrdi ona da nisu ni počeli da izlaze, a on je već predložio šta bi mogla da mu kupi:


- Počeo je da mi šalje snimke odeće, parfema, pa čak i svog automobila iz snova, koji je želeo - rekla je ona.

Uspešno je "ubio" potencijalnu romansu šaleći se da bi ona mogla da bude njegov "šećerni tatica" i Grejs je dosta svega.

- Brzo sam otkazala sastanak i nikada više nisam razgovarala s njim - objasnila je ona.

Tvrdi da joj nije problem da plaća račune, ali ne može da dopusti nikome da je iskorišćava.

- Čim je video moj nalog, pitao me je koliko sam zaradila i sa koliko sam muškaraca spavala. Onda je najavio da će večera biti na moj račun, pošto imam novca. Naravno da nismo stigli do drugog sastanka - nagoveštava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)