Sex

USRED VOĐENJA LJUBAVI MOJA DEVOJKA JE POČELA DA VRIŠTI I PLAČE: A još više me je izbezumilo ono što mi je posle rekla

Ljudi imaju različite probleme u krevetu, ali jednu od najčudnijih priča je na Redditu objavio anonimni Britanac.

20.06.2024 22:30

USRED VOĐENJA LJUBAVI MOJA DEVOJKA JE POČELA DA VRIŠTI I PLAČE: A još više me je izbezumilo ono što mi je posle rekla
Shutterstock

Ponekad stvari u spavaćoj seobi definitivno ne idu po planu!

- Prva tri puta kada smo imali odnos, sve je bilo normalno i imao sam utisak da smo oboje podjednako uživali. Međutim, četvrti put se sve promenilo - priča Englez koji se iz prve ruke uverio kako izgleda doktor Džekil i Mister Hajd varijanta u krevetu.

- Usred malo intenzivnijeg odnosa, ona je iznenada počela da vrišti i plače! Gledao sam je u šoku, a ona je legla na krevet u položaju fetusa i čuo sam je kako jeca... Bio sam van sebe jer nisam znao kako sam je povredio. Pokušao sam da razgovaram sa njom, ali ona mi nije odgovarala. Posle nekog vremena mi se nasmešila, ali sam imao utisak da i dalje plače. Bio sam u totalnoj konfuziji - priznaje on i nastavlja:

- Posle desetak minuta sam već postao izbezumljen jer nikako nisam mogao da shvatim šta se događa. A onda me je ona dodatno šokirala kada mi je rekla: Bilo je neverovatno! Pitao sam je da li je povređena, a ona mi je odgovorila da nije, nego da je to samo nešto što se događa... Pitao sam je: Šta se događa? A ona je i dalje plakala... Zatim je dodala da ovakav intenzitet osećanja odavno nije osetila i da jednostavno ne može da se kontroliše.

Shutterstock

Ovako nešto nikada nije osetila

- Znam da zvuči glupo, ali narednog jutra sam imao utisak da sam "slomio" nešto u njoj. Međutim, ona mi je nekoliko puta rekla da je sve u redu i da je nisam povredio. Ne znam šta da radim, da li je ovo normalno ponašanje - upitao se muškarac.

 Komentatori su mu poručili da plakanje nije uvek loša stvar, kao i da je moguće da je došlo do preterane stimulacije.

- Prvi put kada mi se to dogodilo sa sadašnjim partnerom, bila sam iznenađena. Naterao me je da se osećam ranjivom i to sa intenzitetom za koji nisam ni znala da je moguć. Divna stvar je doživeti nešto takvo sa partnerom - glasio je jedan od komentara.        

BONUS VIDEO:

Komentari (0)