Sex

ZVEZDA ONLYFANSA DELI SAVETE O RODITELJSTVU, DOK POLUGOLA ŠETA PO KUĆI PRED DECOM: "Čim je postala punoletna, dala sam ćerki novac da se iseli!" (FOTO)

"Ova generacija je potpuno uništena i 100% krivim njihove roditelje!"

29.04.2024 20:45

ZVEZDA ONLYFANSA DELI SAVETE O RODITELJSTVU, DOK POLUGOLA ŠETA PO KUĆI PRED DECOM: "Čim je postala punoletna, dala sam ćerki novac da se iseli!" (FOTO)
Jam Press / Jam Press / Profimedia

Karla Beluči je 42-godišnja mama četvoro dece iz Engleske, koja je postala poznata kao influenserka, a kasnije i zvezda OnlyFans-a. Osim što je prodavala svoje golišave fotografije i snimke, proslavila se i po kontroverznim izjavama i stavovima o roditeljstvu. Iako je nedavno dala više od 8.000 evra svojoj ćerki tinejdžerki, kako bi se iselila, ona tvrdi da je “problem u lenjim roditeljima koji svoju decu pretvaraju u idote tako što ih previše razmaze”.

Karla je tako direktno optužila roditelje da prave “decu debilima”, budući da takva deca žele da postanu influenseri na društvenim mrežama. Roditelji bi trebalo da svojoj deci pruže posao ranije, kako bi im usadili snažnu radnu etiku. Takođe smatra da je ova generacija "potpuno propala i da je za to 100% odgovorna lenja roditeljska populacija”.

- Ova generacija je potpuno uništena i 100 odsto krivim njihove roditelje. Sve što vidim su ove mame koje kupuju automobile za svoju decu ili ih voze svuda, a deca im idu okolo i izgledaju kao debili. To je suludo, jer imamo pravo da živimo sopstveni život, ali ne, ovi ludi roditelji daju sve svojoj deci, a ona ih na kraju ni ne poštuju. Oni se žrtvuju da bi njihova deca visila na Tik-toku i pretvarala se da su poznati - izjavila je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Karla je izjavila da se šeta gola po kući pred svojom decom jer "to su samo grudi", što je takođe izazvalo negodovanje kod drugih roditelja. Takođe je neprestano isticala da su roditelji žrtve dece, koji su doprineli tome da im ona nemaju radnu etiku.

- Mnoge mame me mrze. Ali one veruju da treba da uradimo sve za našu decu i to je tako tužno. Moja deca su sva radila od 16. godina, čak i moj sin koji ide na fakultet ima štek novca koje je zaradio, da mu se nađe. Svi oni imaju svoj posao i sami plaćaju sve što žele, to ne plaćam ja. To ih tera da cene vrednost novca od malih nogu. Oni će kupiti sopstveni auto napornim radom, jer ne možete im dati sve na tacni. Konačno će ih to naterati da shvate da je naporan rad ključ i da ovaj svet društvenih medija nije stvaran. Svojoj ćerki sam dala novac da se iseli - objasnila je ona.

Belučijeva je postala poznata i po tome što je javno priznala da je lažirala depresiju kako bi dobila besplatnu operaciju nosa, o trošku Nacionalne zdravstvene službe, kao i po tome što je izjavila da bi sva deca trebalo da se isele čim napune 18 godina. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)