Roditeljstvo

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE UVODI ĆERKU U BIZNIS: "Ako je pametna, ovo može da joj promeni život", a ovo je prva stvar kojoj uči mlađanu Tanišu! (FOTO)

Karla Beluči se povukla iz biznisa nakon što je zgrnula ogroman novac, ali veruje da njena osamnaestogodišnja ćerka može da je nadmaši.

29.01.2023 22:01

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE UVODI ĆERKU U BIZNIS: "Ako je pametna, ovo može da joj promeni život", a ovo je prva stvar kojoj uči mlađanu Tanišu! (FOTO)
Printscreen Instagram/@officialcarlabellucci

Karla Beluči je influnserka i majka četvoro dece koja je zaradila ogroman novac na platformi za odrasle, a sad nagovara svoju jedva punoletnu ćerku Tanišu da krene njenim stopama.

Belučijeva je prodavala svoje fotografije na kojima je naga i postala je zvezda na OnlyFuns platformi, ali je nedavno, na razočaranje fanova, "ugasila" profil na toj društvenoj mreži. Razlog za gašenje bila je njena odluka da se povuče iz posla i zbog što su joj se, kako je rekla, javljale samo propalice.

Ipak, ona sada podržava svoju ćerku da kad je već postala punoletna otvori profil na mreži OnlyFuns i prodajom golišavih slika zarađuje za život.

Ćerki deli savete

Karla je u razgovoru s novinarima za britanske medije objasnila da je izuzetno srećna što može svoju ćerku da nauči svim tajnama zanata i već joj drži časove plesa i tverkovanja.

- Moja ćerka je opsednuta hip-hopom pa mi je rekla da je moram da naučim da tverkujem za OnlyFans. Super je što je ja učim i uz to se dobro zabavljamo. Taniša ima 18 godina, pa smo sada više prijateljice nego što imamo odnos majka i dete – rekla je ona.

Karla veruje da njena ćerka, ako bude radila pametno, na platformi može da zaradi ogroman novac koji joj može promeniti život i to pre nego što napuni 21 godinu.

Sama Karla radila je na platformi tokom svoje trudnoće s četvrtim detetom.

- Želela sam da odem kad sam na vrhuncu karijere, a ne da me posle ljudi gledaju kao ofucanu zvezdu sajta za odrasle. Ako bude pametna, moja ćerka može da bude i bolja od mene, da radi nekoliko godina, zaradi ogroman novac, a onda se posveti karijeri TV voditeljke  - zaključila je Karla.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)