Sex

OVU POZU IZBEGAVAJTE U SPAVAĆOJ SOBI: Opasna je za muškarce koji mogu da završe sa prelomom ponosa!

Možete da završite u bolnici, upozoravaju lekari.

15.04.2024 22:00

OVU POZU IZBEGAVAJTE U SPAVAĆOJ SOBI: Opasna je za muškarce koji mogu da završe sa prelomom ponosa!
Shutterstock

Ponekad stvari mogu krenuti naopako u spavaćoj sobi, a jedna određena se*sualna poza može dovesti mnoge u opasnu situaciju. Eksperti za odnose upozoravaju muškarce da ukoliko ne žele da se povrede, možda bi želeli da izbegnu jedan položaj tokom se*sa.

- Kada krenete u spavaću sobu i planirate da se sa partnerom uvučete pod pokrivač, povreda vam je poslednja na umu, ali ponekad previše uzbuđenja može dovesti do toga da odete u bolnicu - piše Dejli star.

shutterstock.com

Oprez u krevetu!

Hirurg dr Karan Raj upozorava da postoji "najopasniji se*sualni položaj" koji treba izbegavati. On je istakao da se čak 50 odsto preloma penisa dešava upravo zbog jedne određene poze

- „Slučajno prodiranje“ može dovesti do stvarnog gnječenja penisa jer ga ženska stidna kost može zgnječiti, što rezultira rupturom tkiva i jakim bolom. Prelomi mogu čak dovesti do deformiteta penisa. Jedna od opasnih poza je popularna poza obrnute kaubojke. Upravo ova poza uzrok je svakog drugog preloma penisa, pa je važno biti veoma oprezan sa njom. Prelom penisa znači da je došlo do pucanja ovojnice koja omogućava povećanje penisa tokom erekcije - istakao je dr Raj.

Foto: Shutterstok

Prelomi su najčešći kod jedne poze

Obrnuta kaubojka je poza kojom dame imaju potpunu kontrolu nad dubinom i brzinom prodiranja od strane partnera. Žena sedi na svom partneru, okrenuta prema njegovim stopalima, dok on lagano savija noge u kolenima. Trebalo bi da žena muškarca snažno drži za kolena i pusti ga da prodre u nju s leđa. Međutim izgleda da su baš u ovom položaju povrede najčešće. Ekspertkinja za se*s i veze, Anabel Najt objašnjava kako može da se izbegne takva povreda. 

- Obrnuta kaubojka može biti opasna, u nekim slučajevima penis može biti povređen ako ste malo previše oduševljeni ovom pozom. Ako je to slučaj, postoji rizik i da penis ispadne i da žena slučajno sedne na njega. Ali sve dok vi i vaš partner otvoreno razgovarate jedno sa drugim tokom se*sa, položaj ne bi trebalo da stvara previše problema. Samo treba biti oprezan - objasnila je dr Najt.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)