Sex

NIKO NIJE SLUTIO ŠTA MEDICINSKA SESTRA RADI U SLOBODNO VREME: Pukla je bruka kad su je pacijenti prepoznali u filmovima za odrasle! (FOTO)

Džejda Sparks je sada poznato ime u industriji zabave.

12.04.2024 21:15

NIKO NIJE SLUTIO ŠTA MEDICINSKA SESTRA RADI U SLOBODNO VREME: Pukla je bruka kad su je pacijenti prepoznali u filmovima za odrasle! (FOTO)
Instagram-only_jadasparks

Džejda Sparks je odlučila da napusti posao medicinske sestre nakon što su njeni pacijenti otkrili da u slobodno vreme radi u industriji za odrasle. Ona je priznala da su je pacijenti prepoznavali iz njenih provokativnih scena.

Crnokosa lepotica otvorila je dušu o napuštanju posla medicinske sestre, a sve u korist dobro plaćene industriji za odrasle. Nakon što je napustila posao u rodnoj Belgiji, odlučila se za karijeru zvezde filmova za odrasle u Los Anđelesu, SAD.

 

 

Džejda trenutno sarađuje sa velikim imenima u industriji za odrasle. Čim je počela da radi eksplicitni posao, istog trena je napustila posao medicinske sestre, kako bi izbegla komentarisanje od strane kolektiva i pacijenata.

- Dok zvanično nisam prekinula sa poslom u bolnici, raditi kao medicinska sestra i istovremeno kao zvezda filmova za odrasle počelo je da postaje izazovno za mene. Međutim, nisam se nadala da će me pacijenati prepoznati i shvatiti šta radim u slobodno vreme. Shvatila sam i da me kolege gledaju drugačije, pa sam dam otkaz u bolnici i potpuno se posvetila industriji filmova za odrasle  - objasnila je ona za Dejli star.

 

 

Spaksova je priznala da je donela odluku da prestane da radi kao medicinska sestra i nijednom se nije pokajala.

- Počela sam da se osećam kao da ne pripadam u bolnici, znala sam da je došlo vreme da donesem tešku odluku i napustim medicinsku profesiju kako bih posvetila svoje dane radu kao izvođač i kreator sadržaja za odrasle sa punim radnim vremenom - odgovroila je ona.

 

 

Džejda priznaje da iako joj nedostaje zajedništvo i užurbani svakodnevni život pomoći pacijentima u bolnici, uživa u slobodi ličnog stvaralaštva, postavljanju sopstvenih ciljeva i finansijskim mogućnostima u industriji za odrasle.

- Osećam kao da sada mogu da dišem. Manji je pritisak nego kada sam radila unutar okvira čvrstog sistema koji posmatra svaki vaš potez dok ste na poslu. Sada mogu da snimam svoj sopstveni sadržaj, biram svoj raspored i saradnike i izražavam se bez ikakve osude. Tačno sam tamo gde želim da budem - zaključila je ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)