Sex

MUŠKARCI JOJ PLAĆAJU HILJADE EVRA MESEČNO: Evo šta zahtevaju od ove lepotice da im radi, ona tvrdi da im pomaže!

Mistres Kleopatra postala je poznata po svojoj domino ulozi na platformi za odrasle.

26.02.2024 21:10

MUŠKARCI JOJ PLAĆAJU HILJADE EVRA MESEČNO: Evo šta zahtevaju od ove lepotice da im radi, ona tvrdi da im pomaže!
instagram/mistresscleopatra

Mistres Kleopatra (32) postala je poznata po svojoj domino ulozi na OnliFans platformi, gde mesečno zarađuje oko 80.000 evra. Njen otvoren i provokativan pristup, kao i moć nad svojim klijentima privukli su pažnju mnogih, a njeni sledbenici na Instagramu i društvenoj mreži X broje čak 249.000. 

Ova atraktivna lepotica otkriva zašto imućni muškarci plaćaju na hiljade evra za njene usluge, tvrdeći da im njeni „tretmani” pomažu da se oporave od svih problema, pa čak i nekih trauma koje su proživeli.

instagram/mistresscleopatra

Ova profesionalna domino dama veoma je aktivna na društvenim mrežama

- Oni vole da ih ponižavam, jer su mnogi od njih bili predmet vršnjačkog nasilja kada su išli u školu. Oni su bili štreberi, i po prirodi stvari su bili mete vršnjačkog nasilja. Vole da ih ponižavam, ponekada i fizički. Jednostavno, oni kao da ne mogu da se odvoje od tog dela svoje prošlosti. Obožavaju kada im se podsmevam i maltretiram ih, i jednostavno jedva čekaju da to ponovo osete. Za njih je to emotivno, ali im istovremeno daje prostor i vreme da ispolje sve te svoje emocije. U potpunosti se promene tokom sesija. Neki od njih su CEO ili direktori kompanija, a osećaju da su zajedno sa svojim napretkom izgubili deo sebe. Kada dođu na sesiju, oni žele da se vrate u detinjstvo i ponovo osete kao ti mali dečaci. Ponizite ih, a onda ih nagradite, a oni su spremni debelo da plate za takve stvari. Na kraju svake sesije razgovaramo o njihovim željama i zašto im se to dopada, i tada, kao da razgovaram sa sasvim drugačijim čovekom. Nakon svake sesije oni postaju opušteniji i zabavni, kao da su ponovo rođeni kada ja završim sa njima - tvrdi ova lepotica, piše Muški magazin.

Ova domino lepotica živi u Amsterdamu nakon što je napustila Egipat 1998. godine. Kaže da joj nijedna sesija ne pada teško, te da vrlo lako može razdvojiti svoj posao od svog privatnog života. 

 

 

- Naravno da uživam u svom poslu, jer je to deo mene, ali mislim da nije za svakoga. Morate biti snažna osoba kako biste uspeli da ostanete u svojoj ulozi do kraja. U svom privatnom životu, veoma sam osetljiva i empatična osoba, ali uspevam da podelim svoju ličnost na dva dela - dodaje ova samozvana Kleopatra.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)