Sex

OVA DOMINO DAMA ZARAĐUJE RVANJEM SA STARCIMA U MINIJATURNOM DONJEM VEŠU: "Penzioneri su ti koji mogu da priušte moje usluge, samo od jednog zarađujem 20.000 evra godišnje!" (FOTO+VIDEO)

Sofi Larisa Vajs primenjuje borilačke veštine na klijentima koji prosečno imaju više od 70 godina.

12.01.2024 20:02

OVA DOMINO DAMA ZARAĐUJE RVANJEM SA STARCIMA U MINIJATURNOM DONJEM VEŠU: "Penzioneri su ti koji mogu da priušte moje usluge, samo od jednog zarađujem 20.000 evra godišnje!" (FOTO+VIDEO)
isntagram- sophielariz

Sofi Larisa Vajs (31) poznata pod nazivom “Barnsli Bešer” koristi svoje veštine rvanja i borilačkih veština kako bi zarađivala na muškarcima koji su većinom u osmoj deceniji. Tačnije, Dejli star je razotkrio da su većina muškaraca koji posećuju njen nalog, kao i stan u Južnom Jorkširu, Engleskoj, zapravo penzioneri. Sama Sofi ističe da je tačno da gotovo svi imaju više od 50 godina, dok ih većina ima preko 70.

- Možda imam jednog do dva klijenta koji su mojih godina. Više volim mlađe momke, smejemo se mnogo više. Međutim penzioneri su ti koji mogu da priušte moje usluge. Oni su otplatili već hipoteke na kućama, uživaju u penziji i treba im malo adrenalina koji traže kod mene - objasnila je Vajsova, a o njoj je pisao i Dejli star.

Kao mlađa, sa svega 19 godina, imala je poremećaj u ishrani, što je navelo njenog oca Terija, koji je prvak u bodibildingu, da i nju inspiriše da zavoli bodibilding, fitnes i rvanje. Tako da sesije koje su veoma na ceni kod Sofi uglavnom se svode na rvanje, bičevanje i omalovažavanje starijih muškarca. Dok ona samu sebe opisuje kao domino damu.

- Moja sesija uključuju rvanje, telesno kažnjavanje, ponižavanje i degradaciju. I sumirajući u jednu reč, nazvala bih to femdom, takođe poznat kao ženska dominacija. Mada baš se brinem kada se pojavi starac. Obično sam mnogo nežnija na njima, ali neki od njih su iznenađujuće spremniji i jači od nekih mlađih momaka. Izgled vara. Jednom mi je doleteo čovek iz Madrida. Veoma lako je dobio modrice zbog tanke kože, na šta me je upozorio. Izgledao je prilično loše nakon što smo završili. Bila sam veoma zabrinuta, ali je rekao da se odlično proveo - objasnila je ova žena.

Sofi takođe ima jednog starca, a samo od njega godišnje zarađuje oko 20.000 evra.

- On je stari korisnik i preplaćen je i na moj Onlifans nalog. Još jedan od mojih klijenata mi je platio 3.150 evra za tri sata, dakle više od 1.000 evra po satu. Njegov fetiš je bio vezivanje. Bio je veoma visok i bila sam zabrinuta kada sam ga vezivala jer sam sigurna da je bio u sedamdesetim, ali ipak sam to uradila - objasnila je ova domino dama.

Uprkos tome što su hrabri muškarci koji žude za ovom vrstom uzbuđenja stariji od njenog oca, rekla je da njen tata, Teri, smatra da je njen posao smešan i čak priča ljudima o tome na praznicima.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)