Sex

"MOJ DEČKO JE ODBIO DA SE SNIMAMO ZAJEDNO, PA SAM GA OSTAVILA": Napustila je posao u rudniku i postala zvezda na platformi za odrasle (FOTO+VIDEO)

Atraktivna plavuša ne želi da se vraća radnom vremenu od devet do pet, niti da pred kamerama bude intimna sa muškarcem koji nije njen partner

21.11.2023 22:00

"MOJ DEČKO JE ODBIO DA SE SNIMAMO ZAJEDNO, PA SAM GA OSTAVILA": Napustila je posao u rudniku i postala zvezda na platformi za odrasle (FOTO+VIDEO)
Instagram/Kenzie Greaves

Kenzi Grejvis iz Australije zarađuje na hiljade dolara baveći se snimanjem sadržaja za odrasle. Ali, uprkos tome što živi na visokoj nozi, ona upravo zbog posla kojim se bavi ima ljubavne probleme.

- Ostavila sam dečka, jer nije želeo da zajedno učestvujemo u kreiranju sadržaja za Onlifans. Pošto nisam mogla da sarađujem sa drugima, bilo je nemoguće da on ostane deo mog života, jer nije hteo da se snimamo zajedno – ispričala je Kenzi za Dejli star.

Ona tvrdi da neće odustati od posla kojim se bavi zbog muškarca kojeg voli. Kaže da će sačekati onog pravog koji će joj u isto vreme biti i intimni i poslovni partner i koji će je podržati u poslu koji je odabrala, u kom uživa i koji joj donosi dobre prihode.

 

 

Govoreći o zaradi, kaže da ima dovoljno novca da može da uživa u slobodnom vremenu, što joj je bilo od presudnog značaja prilikom izbora profesije.

- Živim život, štedim za putovanja na koja ću otići iduće godine, a možda i za kuću. Ne žurim da kupim nešto skupo i nisam materijalista – tvrdi ova plavuša.

Pre nego što će otvoriti nalog na Onlifansu radila je u rudniku. Kako nije mogla da ispuni svoje želje od rudarske plate, počela je da kreira sadržaj i postavlja ga na platformu za odrasle, a onda je otkrila da su njeni saradnici postali i njeni pretplatnici, pa je dobijala niz škakljivih poruka koje joj, tvrdi, nisu prijale.

 

 

- Nekada sam radila od devet do pet, sada ne mogu da zamislim da se vratim tom radnom vremenu i toj plati – iskrena je Kenzi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)