Sex

ZARADILA JE MILIONE ZBOG INTIMNIH KADROVA, A ONDA JE USLEDILA AGONIJA: Ova zavodljiva plavuša prolazi kroz dramu, sada skupo plaća za usluge (FOTO)

Bela Olivia osetila je gorčinu koju donosi popularnost

12.11.2023 22:00

ZARADILA JE MILIONE ZBOG INTIMNIH KADROVA, A ONDA JE USLEDILA AGONIJA: Ova zavodljiva plavuša prolazi kroz dramu, sada skupo plaća za usluge (FOTO)
instagram.com/belleolivia3x

Bela Olivia (21) ima više od 200.000 pratilaca na internetu i navodno je zaradila više od milion dolara na OnlyFans platformi, ali njen uspeh ima i svoju cenu. Prestravljena lepotica kaže da je sada prepoznaju fanovi na ulicama svog rodnog grada Mančestera u Engleskoj, što znači da je imala "svakakve situacije sa progoniteljima i neugodnim situacijama".

- Imala sam zaista jezive muškarce koji su mi prilazili i neka zastrašujuća iskustva - priznala je Olivia u intervjuu za Dejli Star.

Ona je detaljno opisala kroz šta prolazi zbog svog provokativnog izgleda koji ju je proslavio, ne samo u Mančesteru već i širom sveta.


- Jedan muškarac je pokušao da me uhvati i odvuče u uličicu, a imala sam i mnogo situacija sa progoniteljima, sa stvarima koje su mi stizale na kućnu adresu kao pokloni i prilično perverzne poruke - kaže Olivia.

Ova lepotica postala je poznata zahvaljujući svojim fotografijama na društvenim mrežama, a kasnije i na OnlyFans platformi gde pruža svoje "ekskluzivne" sadržaje svojim fanovima. Međutim, popularnost joj je donela i neželjenu pažnju i opasnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belle (@belleolivia3x_)

 

Nakon svegašto je proživela, odlučila je da angažuje telohranitelja kako bi se zaštitila od nasrtljivaca i neželjenih situacija. Iako joj je to dodatni trošak, smatra da je to neophodno kako bi osećala bezbedno.

Osim toga, Olivia je otkrila da je dobila i pretnje putem društvenih mreža, ali se trudi da ne dozvoli da je to obeshrabri u nastavku svoje karijere. Ona se nada da će se situacija sa neželjenom pažnjom smiriti sa vremenom.

Mesečno izdvaja oko 3.600 dolara za ovog profesionalno obezbeđenje. Kao zahvalnost za njegovu uslugu, Olivia mu pruža personalizovan sadržaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belle (@belleolivia3x_)


Iako je ovo neobična situacija za mladu devojku, ona nije jedina koja se suočila sa pretnjama na internetu. Mnoge poznate ličnosti svakodnevno se bore sa sličnim problemima, a mnogi od njih su se odlučili da angažuju telohranitelje kako bi se osećali bezbednije. Osim ovog zanimljivog detalja o angažovanju telohranitelja, Olivia je istakla i da su joj se pretnje desile i u stvarnom životu, što još više pojačava njenu odluku da se zaštiti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)