Sex

IMALI SU INTIMNE ODNOSE PORED STADIONA POSLE UTAKMICE: Zavodljiva plavuša opisala sve detalje, društvene mreže gore zbog snimaka (FOTO)

Umalo da ih zatekne obezbeđenje, ali su bili vešti.

08.11.2023 21:02

IMALI SU INTIMNE ODNOSE PORED STADIONA POSLE UTAKMICE: Zavodljiva plavuša opisala sve detalje, društvene mreže gore zbog snimaka (FOTO)
instagram/printscreen/kaylee_killi0n

Kajli Kilion i njen dečko Kodi zamalo su bili uhvaćeni usred intimnih odnosa na javnom mestu kada ih je zaustavilo obezbeđenja na Stejk Farm stadionu, dok su Arizona Kardinalsi igrali protiv Sinsinati Bengalsa.

Manekenka i njen dečko su odlučili da se prepuste strastima ispred NFL stadiona pošto je meč bio tako dosadan, te su zamalo uhvaćeni na delu. Kejli (27) koja ima ogromnu popularnost na internetu zahvaljujući svojim sjajnim snimcima u bikiniju, podelila je smelu ideju sa svojim dečkom Kodijem na mreži. Ovaj trenutak dogodio se u nedelju, 8. oktobra na stadionu.

instagram/printscreen/kaylee_killi0n

Par voli da ima odnose na neobičnim mestima

Pošto je njihov omiljeni tim izgubio, Kejli je predložila da im ulepšaju dan tako što će se malo zabaviti u svom automobilu parkiranom na parkingu stadiona. Kejli je rekla:

- Ja sam mnogo smelija od Kodija, tako da je to bila moja ideja. Kardinali su gubili, a ja sam se osećala hrabro. Imali smo se*s na svim vrstama čudnih i divnih mesta, tako da je parking stadiona izgledao kao dobro mesto za još jedno mesto sa liste - objasnila je ova lepotica.

Par tvrdi kako su imali problema da zadrže dah dok je obezbeđenje prolazilo pored njihovog vozila na kolicima za golf.  Ali, srećom, nije ih uhvatio na delu.

- Mora da smo bili u tome samo 10 minuta jer je bilo tako rizično, bilo je policije i obezbeđenja- dalje je objasnila u svom izlaganju.

 

Dodala je da su se nedavno preselili u to područje nakon što su putovali po Evropi u kampu i brzo su postali obožavatelji Kardinala. Par je priznao da je imao se*s "širom sveta", uključujući izlete na otvorenom i na javnim mestima poput aerodromskih kupatila i barova.

- Imali smo se*s gde god možete da pomislite, ali da je parking onoliko blizu koliko smo došli da nas uhvate. Uvek postoji rizik kada radimo se*sualne stvari u javnosti, ali to je ono što mi volim to - poručila je plavuša.

 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)