Sex

OVE 3 POZE OSLOBODIĆE VAS STRESA ZA NEKOLIKO SEKUNDI: Umesto svađe, prepustite se strastima i osmeh na licu neće izostati

Opustite se nakon napornog radnog dana i to na veoma uzbudljiv način.

24.10.2023 22:01

OVE 3 POZE OSLOBODIĆE VAS STRESA ZA NEKOLIKO SEKUNDI: Umesto svađe, prepustite se strastima i osmeh na licu neće izostati
shutterstock.com

Užurbani životni tempo sa sobom donosi mnogo stresa. Nakon nekoliko loših dana svako bi od nas bio pod tenzijom. Kako ne biste ulazili u konflikt sa bliskim osobama, najbolje je da se rešite svih teskoba.

Za one koji vole da se prepuste strasti, dobra vest je da su tri poze odlične za rešavanje stresa. Umesto nepotrebne rasprave oko gluposti i sitnica sa partnerom, prepustite se izazovnoj akciji ispod pokrivača. 

Stručnjaci tvrde sa su ove poze idealne za postizanje zadovoljstva, a ujedno pomažu da iz sebe izbacimo nagomilani stres i tenziju. 

shutterstock.com

najbolje poze u intimnim odnosima

Dogi poza

U ovoj pozi obično muškarac sve radi, a partnerka se može prepustiti uživanju i opuštanju. Osim što je i jedna od najpopularnijih u svetu, prema zvaničnim podacima, ujedno je i jedna od najsenzualnijih.

- Ova poza odličan je način za izbacivanja stresa nakon stresnog dana. Stimuliše vas na glasne uzdahe i potpuno prepuštanje strasti. Ne bojte se sasvim prepustiti svojim nagonima i videćete da će sav stres i  jednostavno nestati - savetuje savetnica za intimne odnose iz Njujorka.

shutterstock.com

Unesite zadovoljstvo u krevet, a izbacite stres

Poza zmija

U ovoj pozi partnerka leži na stomaku sasvim raširenih nogu na krevetu, a partner se legne na nju i penetrira odozadi. Uz toliko dodira kože u ovoj pozi stres će nestati.

- Obratite pažnju da vam se cela tela dodiruju te da osetite svaki centimetar tela ispod ili iznad vas. Fokusiranje na fizički dodir održaće vaše misli u trenutku te nećete misliti na izvore stresa. S obzirom na to da su vam tela tako pritisnuta jedno na drugo, možda će vam biti teško stimulisati klitoris, ali zato si možete pomoći vibratorom - rekla je seksološkinja dr  Džes O'Rajli iz Toronta, piše Večernji.hr

Stajeća poza 


Ostanite blizu zida, posebno ako niste navikli da stojite. Raširite noge i stavite ih na nogu partnera dok se leđima oslanjate na zid. Potreban vam je brz se*s i ne želite da odlažete jer je se*sualni stand-up rešenje. Pored toga, dobićete stimulaciju G tačke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)