Sex

OVO JE OMILJENA POZA SRBA: Intimni odnosi nisu toliko uzbuljivi kao što se priča (FOTO)

Svako bi očekivao da je u pitanju neka uzbidljivija.

18.10.2023 08:05

OVO JE OMILJENA POZA SRBA: Intimni odnosi nisu toliko uzbuljivi kao što se priča (FOTO)
shutterstock.com

Intimni odnosi večita su tema u svakom društvu. Mnogi se hvale uspesima koji su se desili ispod pokrivača, ali i onima koji se nikad nisu desili ali se o njima govori naširoko.

Brojna istraživanja govore o tome koliko je se*s kao tema bitan na svim meridijanima. Govoreći o omiljenoj pozi u intimnim odnosima jedna se posebno ističe. U pitanju je dogi poza. Se*sualni terapeut Kristofer Bret-Renes kaže da je ova poza omiljena i gej i strejt parovima.

shutterstock.com

omiljena poza u krevetu kod Srba

Se*solog Loren Frenč kaže da ako želite dublju penetraciju, možete da pomerite ruke nadole tako da se odmarate na podlakticama, a lice više spušteno.

- Mislim da je to bolji ugao od ruku i kolena. i možda poduprt jastukom u koji verovatno gledaš najdublje- rekla je Loren za australijske medije.

Dok je u maltene celom svetu ova poza u samom vrhu omiljenih, u Srbiji je pak ne jedna manje zahtevna uzela primat. Nije reč ni o kakvoj vratolomiji, već o najklasičnijoj pozi, neki je nazivaju i pozom za početnike.

Misionarska poza jedan je od najpretraživanijih pojmova u Srbiji na sajtovima za odrasle. Postoje razne varijacije ove poze koje dodatno uzbuđuju Srbe, ali se češće drže klasične varijante. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)