Sex

JEDNA ŠOLJA OVOG PIĆA DOVEŠĆE DO VULKANA STRASTI U KREVETU: Doktor objasnio kako poboljšati intimni život uz napitak koji svi obožavamo (FOTO)

Dr Karan Rajan ističe povezanost između doživljavanja intenzivnih vrhunaca u krevetu i kofeina.

15.10.2023 22:01

JEDNA ŠOLJA OVOG PIĆA DOVEŠĆE DO VULKANA STRASTI U KREVETU: Doktor objasnio kako poboljšati intimni život uz napitak koji svi obožavamo (FOTO)
shutterstock.com

U želji da poboljšaju svoj se*sualni život, pojačaju libido i vrhunce u krevetu, mnogi muškarci i žene pokušavaju to kroz razne metode. Dok jedni eksperimentišu sa odećom, provokativnim izdanjem, kada su žene u pitanju, te mnogim se*sualnim pomagalima, drugi se okreću hrani koja po mnogima ima i te kako uticaj na naše potencijalne vrhunce koje ćemo doživeti ispod čaršava.

Vekovima unazad Indijci su koristili razne vrste začina kao afrodizijake i veruju da oni poboljšavaju njihov intimni život, a da hrana kao i piće imaju veliki uticaj na to. Da i piće igra značajnu ulogu u našem se*sualnom životu objasnio je i poznati doktor Karan Rajan koji je izuzetno aktivan i poznat na TikTok mreži.

Shutterstock

Radi poboljšanja se*sualnog života mnogi parovi pristupaju različitim metodama

On je objasnio kako postoji potencijalna veza između konzumiranja nama omiljene kafe i doživljavanja intenzivnih vrhunaca. Rajan je ovo izneo nakon što je odgovarao na tvrdnje Tiktokera o tzv "kofeinskom se*su", prenosi Njujork Post.

Tiktokerke su podelile saznanje sa svojim pratiocima, a jedna je rekla kako je saznala da ispijanje kafe povećava vaš orgazam za 50 odsto. Druga je popila tri šoljice espresa pre odnosa rekavši "To je divlje".

Doktor Rajan je u svom klipu istakao kako kofein sužava krvne sudove. U većim dozama sa druge strane ima suprotan efekat i širi krvne sudove te poboljšava protok krvi.

@dr.karanr Coffee = better hanky panky @Julia Grandoni @Alexx ♬ original sound - Dr Karan Raj

On je objasnio i kako protok krvi do genitalija utiče na orgazam i uzbuđenje.

- Što je vaša cirkulacija bolja, to je veći protok u vašem erektilnom tkivu. Stoga je veća verovatnoća da ćete dostići stanje uzbuđenja koje postavlja scenu za veliki orgazam - napominje on, rekavši kako stimulativni efekti ovog napitka povećavaju fokus, otkucaje srca i budnost te podstiču ljude da budu aktivniji.

Rajan je u ovom snimku takođe naveo kako postoji istraživanje koje je rađeno na životinjama koje sugeriše korelaciju između kofeina i se*sa. Studija je objavljena 2005. godine u časopisu Farmacology Biohemistry and Behavior.

- Ženke pacova kojima je dat kofein upuštale su se u više se*sualnih odnosa. Nema pravog istraživanja o tome da li se to može odnositi i na ljudske genitalije - zaključuje on

Doktor je pozvao sve da slobodno eksperimentišu rekavši da je to potpuno bezopasno i da je sve što treba da pokrenemo kako je rekao "erogeni čamac". 

Mnogi od njegovh pratilaca su bili oduševljeni idejom rekavši kako će sigurno to probati i da bi rado i "volontirali" ukoliko bi bilo rađeno istraživanje na ljudima. Iako kao i sve i kafa ima svoje pozitivne i negativne strane neka istraživanja su pokazala da samo gledanje u ovaj napitak nas čini budnima dok drugo sugeriše da ljudi koji je redovno piju žive duže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)