Sex

POZA ZA INTIMAN ODNOS POD VEDRIM NEBOM! Morate je probati već ovog leta!

Stručnjak za intimne odnose, Teri Masters, otkriva ultimativnu tehniku za nestrpljive ljubavnike.

26.06.2023 22:01

POZA ZA INTIMAN ODNOS POD VEDRIM NEBOM! Morate je probati već ovog leta!
shutterstock.com

Se*sualna energija leti raste, a glavni krivac je Sunce, kažu stručnjaci sa Harvarda. Ljudi su zato se*sualno aktivniji tokom leta jer sunce utiče na hormon sreće, a sreća na reproduktivne organe. Pojačana želja za intimnim odnosima tokom leta je potpuno prirodna, a dodatan okidač može da bude obilje gole kože, da ne spominjemo more i letnje romanse. 

Međutim, većini možda nije palo napamet da je intimni odnos pod vedrim nebom moguć, ali varaju se. Stručnjaci za intimne odnose preporučuje jednu pozu, koja je veoma brza, diskretna i efikasna, kao i idealna da zadovoljite svoju želju istog momenta, a da ne morate da čekate da se vratite u četiri zida da biste uživali. Takođe, još jedan bonus savet može da bude način da budete dodatno zadovoljeni.

pexels.com

Veliki procenat muškaraca i žena kaže da voli odnose u prirodi i na svežem vazduhu

Studije pokazuju da 14 odsto odraslih osoba želi da vodi ljubav istog momenta kada im to padne napamet, dok 31 odsto njih kaže da može da se suzdrži. Ipak, ako pripadate ovoj prvoj grupi složićete se da je izuzetno teško pronaći prikladnu intimnu pozu za te vanredne situacije. Zato je Teri Masters, stručnjak za se*si igračke, otkrila ultimativnu tehniku za nestrpljive ljubavnike, piše Dejli Star.

Brza je, diskretna i ne zahteva previše snage ako se osećate malo iscrpljeno od svih pozitivnih vibracija i ludovanja tokom leta. Da biste je primenili neophodno je da partnerka stoji s nogama razmaknutim u širini ramena i bude lagano savijena ka napred. Može koristiti ruke kako bi se oslonila na drvo za potporu. Dodatno možete začiniti stvar s malim, džepnim vibratorom kako biste doživeli neverovatno zadovoljstvo.

shutterstock.com

"Stajaći dogi"je idealna i brza poza za intimne odnose ukoliko vam soba nije u blizini 

Brza i diskretna poza 

Mnogi vole se*s na otvorenom, zapravo, čak 80 odsto muškaraca i žena priznaje da želi da vodi ljubav na svežem vazduhu. Ipak, pre nego što se prepustite strastima, morate da znate da je odnos u javnosti u nekim zemljama kažnjiv, pa se, kako naponje Mastersova, sve svodi na zdrav razum.

Pixabay.com

Odnos na javnom mestu u nekim zemljama je kažnjiv, tako da obuzdajte strasti ukoliko je moguće

Ona zato predlaže još jednu diskretnu pozu koju možete isprobati, a to je dobro poznat "dogi." Ta poza se veoma često praktikuje i može da se kaže da je jedna od omiljenijih većini parova. Srećom, drži intimne delove tela dalje od zemlje, pa ne bi trebalo da dođe do dodatnih problema što se tiče higijene. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)