Sex

SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!"

Muškarac koji se izjadao na internetu dobio veliku podršku jačeg pola: "Brate, izdrži, nisi jedini!"

05.10.2023 21:00

SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!"
shutterstock.com

Mnogi se slažu da je se*sualnost veoma bitna za održanje veze i braka. Supružnici koji vremenom prestanu da imaju odnose postaju neka vrsta cimera, a do otuđenosti dolazi veoma brzo i na mnogim drugim poljima. Veliki broj muškaraca izjadao se na interentu potpunim strancima kako su njihove supruge vremenom počele da izbegavaju "bračne dužnosti", međutim, jednom muškarcu žena je to otvoreno i rekla.

- Bili smo već dugo godina u braku u kome imamo i decu, kada sam primetio da je supruga počela da se udaljava od mene. Odnosi su se proredili, uvek bi imala drugi izgovor za to. Jednog dana me je pozvala “da razgovaramo”,a budući da to nikada ranije nije radila odmah sam pretpostavio da su loše vesti u pitanju. Otvoreno mi je rekla da više ne želi da bude intimna sa mnom. Rekla je da je se*s više ne interesuje od kada smo dobili decu, ali da možemo daradimo “sve ostale stvari zajedno”. Ispostavilo se da “sve ostale stvari znače da ponekad popijemo zajedno kafu” - započinje ispovest ovaj muškarac, a o tome piše i Dejli star.

shutterstock.com

Supruga ne želi više da ima odnose da njim

On je naglasio da je na početku pedesetih i da je supruga čak 15 godina pre toga prestala da ima odnose sa njim.

- Moja žena je tada imala 35 godina, mislio sam da je to prolazna faza i da će se promeniti kako deca budu odrastala budući da će imati manje obaveza oko njih. Od tada je prošlo okruglo 15 godina i mi od onog dana kada mi je svoju odluku saopštila više nikada nismo imali se*s. Niti sam više to potencirao ja, jer nisam želeo da budem odbijen svaki put, niti je to potencirala ona. Sada imam 52 godine i osećam se usamljen, ne samo se*sualno, već i emotivno. “Vreme za nas” se svelo na nedeljnu jutarnju kafu kada pričamo o računima - pojadao se ovaj čovek.

Shutterstock

Muškarac koji je već 15 godina u braku bez intimnih odnosa

Komentari na društvenim mrežama nisu izostali.

- Identična situacija se desila i meni pre osam godina, u početku mi je bilo teško, ali od kad sam našao devojku za te stvari sve je lakše!

- Možda je supruga još tada pokušala da ti saopšti u uvijenoj formi da želi razvod

- Brate, izdrži, nisi jedini!

- Kako si uopšte živ posle 15 godina bez toga, ili si nam nešto prećutao?!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Hm da

05.10.2023 21:13

Evo primećujem "sad du deca porasla i ima manje obaveza oko njih"!. Znači obaveze oko dece, kuća, posao i ko zna šta još su njene obaveze. Naravno, tokom godina žena je izgubila i volju za životom a kamoli za se*som , Sad u 50-tim stize i menopauza sto nema kod muškaraca. Možda da joj je više pomagao oko dece i pstalih obaveza, imala bi više volje i snage. Sad joj je svega dosta

BA

06.10.2023 08:37

Joj da znaš koliko nas ima u tom stanju. Problem je što mi ne da da nađem sebi nešto "sa strane". Ubila bi me kada bi saznala.

mile

06.10.2023 21:14

ostavio bih je na jedan