Sex

ATRAKTIVNA LEPOTICA PRIZNALA U DOKUMENTARCU: "Muž me je ostavio sa pet evra u džepu i četvoro dece, morala sam da preživim!" (FOTO)

Sara Obsesd bez dlake ne jeziku o poslu kojim se bavi kao i o zaradi koja, kako kaže, nije uopšte velika.

15.08.2023 22:00

ATRAKTIVNA LEPOTICA PRIZNALA U DOKUMENTARCU: "Muž me je ostavio sa pet evra u džepu i četvoro dece, morala sam da preživim!" (FOTO)
Instagram-sarahobsessedxoxo

Sara Obsesd (33) je majka četvoro dece od kojih je dvoje sa posebnim potrebama. Ona je u dokumentarcu na "Kanalu 4", koji prati priče devojaka koje se obnažene snimaju za platforme poput Onli Fensa, ispričala svoje iskustvo koje ju je navelo na to.

- Suprug me je ostavio sa četvoro dece i sa oko 5 evra u džepu. Bukvalno sam preko noći postala samohrana majka četvoro dece od kojih su dvoje sa posebnim potrebama i potrebna im je nega tokom celog dana. Radila sam kao menadžetka jednog kozmetičkog salona i kao negovateljica, ali nisam uspevala da se posvetim deci - započinje svoju priču Sara, a o tome je pisao i Dejli star.

 

 

Ona je rešila da postane influenserka na društvenim mrežama kako bi sama organizovala svoje vreme, a istovremeno i zarađivala novac. 

- Počela sam da snimam sadržaj koji je prilagođen školskom uzrastu, budući da imam decu od 16, 11,10 i 7 godina. Snimala sam cipelice za školu, školske izlete, radnje koje se bave prodajom hrane, ali nisam uspela. Na kraju sam rešila da iskoristim svoje atribute i snimam sebe. Počela sam da objavljujem sadržaj na svim društvenim mrežama, recimo samo na Instagramu me prati više od 55.000 ljudi - objasnila je ova žena.

 

 

Ona je istakla da je zabluda da od snimanja u donjem vešu može da se abnormalno zaradi koliko tvrde pojedine devojke.

- Čitam cifre kojima se pojedine žene razmeću i to zaista nije ni izbliza tako. Od novca koji zaradim sve trošim na decu i njihove potrebe. Tačno je da postoje dodatne usluge, ali većina ih je toliko bizarna da pojedine zaista moram da odbijem. S druge strane za određeni iznos nekad nekome izađem u susret i pošaljem neku fotografiju koja se inače ne nalazi na mome profilu. Želim da skrenem pažnju javnosti da i žene koje se kompromituju poput mene, ili koje rade u industriji za odrasle, uglavnom to rade da bi imale novac kojim bi mogle pristojno da žive - zaključila je Sara.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Almivela

16.08.2023 05:21

Frajer neki ne primer, neka fotka , nesto dr i ja oci da obradujem.