Sex

OVA LEPOTICA PAPRENO NAPLAĆUJE SVOJE DRUŠTVO KROZ SKUPE POKLONE: "Prodavačice se zgroze kad me vide sa starijim muškarcima i shvate da im nisam ćerka" (FOTO)

Kloe Amur tvrdi da dobija markiranu garderobu, cipele, tašne, a do sada je dobila darove u vrednosti od oko 64.000 evra.

06.08.2023 22:00

OVA LEPOTICA PAPRENO NAPLAĆUJE SVOJE DRUŠTVO KROZ SKUPE POKLONE: "Prodavačice se zgroze kad me vide sa starijim muškarcima i shvate da im nisam ćerka" (FOTO)
TikTok/Printscreen/realchloeamour

Kloe Amur (32), tamnokosa lepotica iz Los Anđelesa model i kreatorka sadržaja za odrasle, kaže da je od klijenta dobila poklone u vrednosti od oko 64.000 evra. Na spisku luksuznih darova  su skupe Šanelove torbe i Lobutin cipele. 

- Primanje poklona je jedan od mojih ljubavnih jezika - rekla je Amur za "Džem Prajm", a piše "Njujorkpost".

Instagram/Printscreen/realchloeamour

Kloe Amur iz Los Anđelesa je kreatorka sadržaja za odrasle i poslovna pratnja.

Međutim, kako tvrdi ova lepotica često je izložena neprijatnostima prilikom šopinga, pa je sebe uporedila sa Vivijan Vard (Džulija Roberts) u filmu "Zgodna žena".   

- Živim život Vivijan Vard i mnoge prodavačice u luksuznim buticima me osuđuju. Kada vide razliku u godinama između mene i osobe sa kojom sam došla u kupovinu pomisle da sam mu ćerka. Zgroze se kad shvate da sam im devojka - iskrena je Kloe.

YouTube/Printscreen/Rotten Tomatoes Classic Trailers

Viviijan Vard  je od žene lakog morala postala dama i supruga milijaredera.

Ona ističe da njeni klijenati vole da je gledaju dok isprobava skupe i lepe odevne komade i za to su spremni dobro da plate. 

- Jedan imućan muškarac je obožavao cipele i duge noge, pa je to bila jedna od stvari koje su mu se dopadale kod mene. Deo njegove fantazije je bio da devojci poklanja stvari, ali da mu ona priređuje mini modnu reviju. aj poseban muškarac je na mene potrošio više od 18.000 evra. Veoma je imućan, stariji je od mene 17 godina, a se*s mu nije bio bitan - kaže ova lepotica.

TikTok/Printscreen/realchloeamour

Kloe Amur ne želi da odbija skupocene poklone i uvek je spremna da zatraži još neki.

Ali, kao i u filmu "Zgodna žena", Amur se ponekad zaljubi. 

- Imala sam veze sa svojim klijentima zato što sam se zaljubila i razvili smo romantičan odnos - rekla je Amur.

Ona nema nameru da se odrekne luksuza i lepih stvari koje dobija. Prema njenim rečima dopadaju joj se stariji muškarci zato što su sigurni u sebe i znaju šta žele.

- Ukoliko neko želi da mi kupi Diorovu torbu zašto bih odbila? Naprotiv, prihvatiću i tražiću još jednu. Muškarci mojih godina razmišljaju samo o se*su, dok stariji žele da mi udovolje, a to mi prija - zaključila je ona.  

BONUS VIDEO

Komentari (0)