Sex

POSLE 2 MESECA ZABAVLJANJA IMALI SU INTIMNI ODNOS: "Iako sam znala da to ne treba da radim, predložila sam mu nešto zbog čega sam odmah zažalila!"

Žena se požalila kako je bila nesigurna po pitanju svog tela, pa se nije najbolje pokazala pred novim dečkom u krevetu i plaši se da bi mogao da je ostavi.

03.08.2023 13:06

POSLE 2 MESECA ZABAVLJANJA IMALI SU INTIMNI ODNOS: "Iako sam znala da to ne treba da radim, predložila sam mu nešto zbog čega sam odmah zažalila!"
pexels.com

Uputstva za ljubav ne idu uz priručnik i nije ih moguće steći iz knjiga, filmova ili priča drugih ljudi. Jedna žena koja ima 31 godinu se tako osetila nesigurno u krevetu, uprkos svojim godinama i zatražila je od partnera nešto zbog čega se posle pokajala.

- Moj dečko je mlađi od mene tri godine, međutim, nisam imala ni emotivnog niti se*sualnog partnera gotovo 7 godina, pa sam maltene i zaboravila kako da se ponašam tokom samog odnosa. Sa ovim dečkom se viđam već dva meseca. U startu sam mu rekla da ne očekuje odmah po upoznavanju se*s od mene i čini se da me je shvatio. I pored toga želeo je da nastavi da izlazi sa mnom, što inače nije običaj i idemo baš “polako”. Svaki put se ljubimo i grlimo i verujem da mu je se*s pao na pamet, kao i meni, ali nije ništa potencirao i bila sam mu zahvalna na tome - započinje devojka anonimnu ispovest za San.

Shutterstock

Najzad našla idealnog muškarca

Ovaj par prilično se upoznao tokom 2 meseca zabavljanja, pa je logično bilo da pređu na sledeći korak.

- Možda mi ni te večeri ne bismo imali odnos ali spremala sam večeru u svom stanu i poslužila sam vino. Posle nekoliko čaša shvatio je da ne može da vozi u tom stanju, a pošto je bilo kasno predložila sam mu da prenoći. Jedna stvar vodila je do druge i našli smo se u mojoj spavaćoj sobi. Međutim, nisam znala kako će regovati na moje telo, odavno me neko nije video nagu, pa sam insistirala da pogasimo sva sveta, čak i najmanja, što je i uradio. Sam se*s je bio dobar, ali ja kao da sam “ispala iz forme”, prosto nisam znala šta treba da radim, pa sam na kraju tokom celog odnosa samo nepomično ležala ispod njega kao “mrtva riba”. Znam da muškarci ne vole ni da im se naređuje i gase svetla, niti partnerke koje izgledaju kao da ih se*s životno ne interesuje, iako nije bilo tako - požalila se ona.

shutterstock.com

Nije se pokazala najbolje u krevetu

Saveti na internetu su ubrzo usledili.

- Ljudi koji vole se*s i koji imaju mnogo partnera su uvek prvi put nesigurni kada spavaju sa novom osobom, to nije ništa čudno, najbolje je da porazgovarate otvoreno o svemu.

- Taj dečko zvuči kao da je veoma fin budući da vas je ispoštovao dva meseca, i da je i u se*su poštovao vaše prohteve, ali nagovestite mu da niste dugo bili u vezi i da vam treba malo vremena da se priviknete jedno na drugo.

- Otvoreno mu recite da nemate nekog iskustva, to nije ništa čega treba da se stidite, pitajte ga da vas sledeći put usmeri šta da radite i kako. Muškarac kao što je on bi to trebalo da razume. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)